Comfective logo

Kenwood portofoon

Kenwood Portofoons

Bent u op zoek naar portofoons van het merk Kenwood? Bij ons bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u zowel portofoons voor recreatief gebruik zonder licentie als portofoons voor professioneel gebruik voor diverse sectoren. Waar u de portofoon dus ook voor wilt gebruiken, bij Comfective zit u goed. Naast het kopen van de portofoons, kunt u er ook voor kiezen om de portofoons te huren. Bekijk nu ons aanbod en laat u verrassen door de kwaliteit van Kenwood portofoons!

Wat is een Kenwood portofoon? 

Wanneer je op zoek bent naar een portofoon, dan kom je diverse merken tegen. Als we het hebben over kwalitatieve portofoons dan kunt u eigenlijk niet om Kenwood heen. Het merk is namelijk marktleider op het gebied van licentievrije portofoons in Nederland & België.

Voordelen van Kenwood portofoon  

Dat brengt ons eigenlijk meteen naar de voordelen van een Kenwood portofoon, want wat maakt de portofoons van dit merk nu eigenlijk zo speciaal? We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet: 

  • Kenwood staat bekend om zijn krachtige portofoons 
  • De walkietalkies zijn gemakkelijk in gebruik 
  • Veelzijdig in te zetten 
  • Zowel digitaal als analoog te verkrijgen 
  • Met en zonder licentie 

Verder staan de Kenwood portofoons bekend als een gerespecteerd merk in de communicatie industrie. Ze staan bekend om hun betrouwbare en duurzame producten, de portofoons worden dan ook vaak gebruikt in professionele omgevingen. Betrouwbare communicatie is hier namelijk van essentieel belang. Daarnaast is de geluidskwaliteit van Kenwood portofoons over het algemeen van goede kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om te communiceren in lawaaierige omgevingen, wat vooral belangrijk is in de evenementensector.

Ruim assortiment aan portofoons 

Kenwood kent een rijk assortiment aan diverse portofoons elk met hun eigen kenmerken. Zo verkopen ze bijvoorbeeld analoog en digitale portofoons. Daarnaast heeft u de keuze uit portofoons met vergunning of vergunningsvrije portofoons. Ook kunt u kiezen uit 16 gesprekskanalen of 32+ kanalen. Wat voor portofoon u zoekt, Kenwood heeft vast en zeker de portofoon die bij u past. Zowel voor recreatief gebruik als voor zakelijk gebruik. Zo worden Kenwood portofoons veel gebruikt in de volgende sectoren: gezondheidszorg, hospitality, industrie, evenementen, overheid, petrochemie, retail en scheepvaart.  

Licentievrije portofoons van het merk Kenwood 

Bent u op zoek naar licentievrije portofoons? Dan zit u met de portofoons van Kenwood goed. Het merk is marktleider op het gebied van vergunningsvrije portofoons. In ons assortiment vindt u de volgende licentievrije portofoons: 

Analoog of Digitaal? 

Kenwood portofoons zijn zowel in digitale als analoge varianten verkrijgbaar. Digitale portofoons onderscheiden zich door: 

  • Betere audiokwaliteit – Anders dan bij analoge portofoons is er geen achtergrond geluid hoorbaar op de lijn. Deze worden door het ingebouwde filter weggefilterd, hierdoor wordt de geluidskwaliteit als prettiger ervaren. 
  • Groter bereik – Het bereik van digitale portofoons is ongeveer 20% groter dan van analoge portofoons. Ook zal er geen ruis op de lijn zijn wanneer het bereik niet optimaal is. Je hebt of goed bereik of geen bereik. 
  • Extra functionaliteit – Digitale Portofoons kunnen aanvullende functies ondersteunen zoals een noodknop, GPS tracking en het indelen van portofoon gebruikers in gebruikersgroepen. Daarnaast hebben digitale portofoons over het algemeen een hogere IP certificering.  
  • Eenvoudige migreren van analoog naar digitaal – Digitale portofoons hebben de mogelijkheid om analoog te communiceren. Hierdoor is het mogelijk om stapsgewijs te migreren naar digitaal. 

Het bereik van een Kenwood portofoon 

Het bereik verschilt per portofoon. De ProTalk portofoons hebben bijvoorbeeld een bereik van 500 tot 1000 meter. Een goede algemene richtlijn van een professionele portofoon is ongeveer 1 tot 2 kilometer. Ziet u een interessante portofoon en vraagt u zich af hoeveel bereik deze heeft? Neem dan contact op. We vertellen u graag meer.  

Kenwood portofoon set en accessoires 

Bent u op zoek naar een volledige portofoon set? Bij ons vindt u verschillende portofoon bundels van het merk Kenwood. Deze bundels bestaan uit meerdere portofoons, headsets, opladers en andere accessoires. Bekijk hier al onze Kenwood portofoons en Kenwood accessoires.  

Kenwood portofoon kopen of huren? Bestel nu! 

Meer weten over Kenwood portofoons? Neem dan contact op via mail, chat of telefoon. Zelf al georiënteerd?  Bestel dan de nieuwste Kenwood portofoons via onze webshop. Wij zijn de specialist in effectieve groepscommunicatie.. Naast Kenwood portofoons leveren we namelijk ook verschillende portofoon oplossingen, retail oortjes en bodycams aan verschillende sectoren. Denk hierbij aan sectoren zoals de overheid, horeca en industrie. We zijn duidelijk en doelgericht, heb je advies op maat nodig? We staan altijd voor je klaar. Naast Kenwood portofoons leveren we ook Motorola portofoons.

Bel ons op 088-0203203 voor meer informatie!

Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Heeft u vragen?
Neem gerust contact op: 088 - 0203203
Contact pagina >
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
Gemaakt door TriplePro Online Marketing
hello world!