Skip to main content
 
 

Evenementen

Verkoop en verhuur van spraakcommunicatie

Evenementen Portofoons

Bij het organiseren van een evenement komt enorm veel kijken. Het is een hele klus om de organisatie op te zetten, alles in goede banen te leiden en binnen de lijntjes te kleuren. Bij Comfective kunnen we dat wat makkelijker maken.

Denk bijvoorbeeld alleen al aan het aanvragen van een vergunning of het voldoen aan de veiligheidseisen die gemeentes stellen. Verder is het promoten van uw evenement, het waarborgen van de veiligheid en uiteraard het creëren van passie en plezier erg belangrijk voor uw evenement.

Al die talloze zaken om voor ogen te houden… en dat moet dan ook nog eens snel en gesmeerd geregeld worden. Om dit te realiseren in combinatie met het vele gespreksverkeer is goede communicatie daarom een absolute must voor de evenementenbranche.

Vaak wordt er met veel medewerkers/vrijwilligers samengewerkt, die allemaal andere taken uitvoeren. Om via korte lijntjes met de juiste personen en groepen in contact te staan, worden evenementen portofoons gebruikt.

Productfoto Motorola DP2400E
Robuuste kanaalschakelaar
Heldere speaker
IP67 gecertificeerd en hiermee waterbestendig
Digitaal signaal en hierdoor meer bereik

Portofoon Verhuur voor Evenementen

Comfective heeft een eigen verhuurvloot met professionele portofoons, die onder andere geschikt zijn voor evenementen en congressen. Portofoons zijn ideaal voor tijdelijk gebruik.

U creëert eenvoudig een eigen beveiligd onafhankelijk netwerk, die groepscommunicatie mogelijk maakt zonder vertragingen of belkosten. Wij zorgen ervoor dat het eventueel benodigde papierwerk wordt afgehandeld, zodat u een plug & play oplossing krijgt.

Mocht er een versterker of repeater benodigd zijn voor extra capaciteit en bereik, kunnen wij ook deze aanbieden. Wij werken alleen met portofoons van A-merken als Motorola Solutions, Hytera en Kenwood.

Ook controleren wij de portofoons grondig voor uitgifte. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren, zodat uw evenement zonder horden en stoten kan verlopen.

Evenementen Portofoons Huren
Onze samenwerkingen in de evenementen branche
Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in uw sector