comfective logo

Programmering

Programmeren van portofonie

Apparaten die worden toegepast voor radiocommunicatie worden doorgaans van specifieke instellingen voorzien. Denk hierbij aan de – door Agentschap Telecom – afgegeven gebruiksfrequenties, zendvermogen, individuele en groepsoproepnummers , de activering van beschikbare opties, enzovoort. In een klein radionetwerk is de keuze van de oproepnummers niet zo ingewikkeld.

Dit wordt echt anders bij grotere radionetwerken. De keuze van de oproepnummers, de uitvoering en instelling van de verschillende opties met eventueel instelbare wachttijden en dergelijke, vormen een belangrijke basis voor de gebruikerservaring die de oplossing biedt. Al deze gegevens worden geplaatst in een overzichtelijk plan, ook wel een fleetmap genoemd.

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo

Portofoon programmering is onmisbaar

Het opstellen en bijhouden van een goede fleetmap voor uw radio vloot is hiermee dus zeer wenselijk. Voorafgaand aan de levering van de radioapparatuur worden de gegevens conform de fleetmap geprogrammeerd in de radio. Zo wordt een radio geleverd die voldoet aan al de instellingen die passen in uw oplossing. De fleetmap wordt ook gebruikt bij latere uitbreidingen.

De configuratie die wordt gebruikt wordt daarnaast door ons opgeslagen zodat we later nog steeds beschikken over de juiste gegevens. Wij bieden onze ervaring graag aan als ondersteuning bij het maken van een fleetmap en kunnen ook de programmering van radio’ s en oplossingen voor u verzorgen.
Portofoon programmering

Jarenlang ervaring in programmeren

Bij het programmeren van portofoons streven we altijd naar maatwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op de specifieke eisen van onze klanten. We luisteren aandachtig naar hun behoeften, begrijpen de aard van hun werk en identificeren de meest geschikte instellingen om de efficiëntie, veiligheid en productiviteit te verbeteren. Of het nu gaat om het instellen van de juiste frequentie, het configureren van CTCSS/DCS-codes, het optimaliseren van vermogensniveaus of het implementeren van geavanceerde spraakversleuteling, onze expertise stelt ons in staat om oplossingen op maat te bieden die aan alle verwachtingen voldoen.
Dispatch brandweer
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
uitgegeven door motorola solutions logo aan comfective als platinum resellerlogo ISO 9001 certificering Comfective zwart wit
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down