comfective logo

Training & Support

Portofoon Training & Support

Een goed radionetwerk biedt de gebruiker precies die mogelijkheden die nodig zijn voor een optimale en plezierige werking. Meer mogelijkheden kan verwarring opleveren; minder mogelijkheden beperkt de inzet en effectiviteit van de radio toepassing.

Om de mogelijkheden zo optimaal als mogelijk te gebruiken is het belangrijk dat de gebruiker zich comfortabel voelt in het dagelijkse gebruik. Om hierin bij te dragen bieden wij gebruikerstrainingen aan waarbij de gebruiker wegwijs wordt gemaakt in algemene zin en in de specifieke mogelijkheden van de eigen radio oplossingen. Afhankelijk van de inhoud en de doelgroep kunnen de trainingen individueel of klassikaal worden afgenomen. De trainingen worden gehouden bij u op locatie of op een afgesproken plaats.

Wanneer een radio oplossing eenmaal is geleverd kunnen bij het gebruik vragen ontstaan of komen er wellicht nieuwe wensen voor extra functies. Met uw vragen hieromtrent kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder bij uw vragen en problemen met uw oplossing.

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down