comfective logo

Retail portofoons

Portofoons en oortjes, servicebuttons en bodycams voor de retail

Klanteisen, complexiteit in de winkel en het streven naar het bieden van een optimale klantbeleving zijn zaken die alsmaar belangrijker worden in uw winkel. Veel ondernemers en formules hebben dit ervaren en zijn op zoek gegaan naar oplossingen die hieraan voldoen. Bij Comfective helpen we u graag om de juiste keuze te maken uit de talloze mogelijkheden die worden aangeboden op het gebied van portofoons voor de retail.

Wat kan goede communicatie opleveren voor de retail?

 • Efficiëntere onderlinge groepscommunicatie wat resulteert in een hogere klanttevredenheid
 • Het gevoel van extra veiligheid voor uw medewerkers
 • Verlaging het aantal winkeldiefstallen.

Onze klanten uit de retailbranche

H&M partner logo
action nederland logo
Gamma partner logo
schuurman schoenen logo
c&a logo
supermarkt medewerker bij de groenteafdeling met het oortje van een portofoon in het oor van retail
Pijlsnelle groepscommunciatie

Retail portofoons en oortjes

Sinds enkele jaren zijn er speciaal ontwikkelde retail portofoons/oortjes op de markt. Deze portofoons worden vaak oortjes genoemd (het oortje is de headset) en kenmerken zich door een compact formaat en licht gewicht, en functioneren doorgaans op licentievrije frequenties. Denk hierbij aan portofoons van Motorola of Kenwood. Dit betekent dat de producten in de basis plug & play uitgeleverd en aangevuld kunnen worden.
Bij de keuze voor retail portofoons en oortjes is het belangrijk om het bereik, de robuustheid en de integratie mogelijkheden voor uw situatie te onderzoeken. Comfective helpt u hier graag bij en biedt tevens de mogelijkheid om retail portofoons uitgebreid te testen. Wij bieden onze oplossingen zowel in een (lange termijn) huur- als koopconstructie aan.
Hogere klanttevredenheid

Smartvoice drukknoppen en sensoren

SmartVoice is een innovatieve communicatieoplossing, waarmee u uw personeel optimaal inzet en in staat stelt om snel op klantvragen te anticiperen door middel van retail portofoons. SmartVoice werkt als volgt: er komt een klant bij de onbemande servicebalie. Daar ziet hij een display met de boodschap: ‘Hulp nodig? Zwaai even.’

Zodra hij zijn hand voor de display houdt, licht deze op en wordt er automatisch een gesproken bericht naar het winkelpersoneel gestuurd. In hun portofoon (oortjes) horen zij: ‘Er staat iemand bij de servicebalie.’ De balieverantwoordelijke reageert direct via de portofoon, zodat de rest van zijn collega’s lekker door kunnen werken.
Bekijk wat Jumbo, Plus en Coop zeggen over de service button
Drukknop bij kassa van de coop supermarkt
gebruik van vt-100 retail bodycam in de supermarkt
De-escalatie en gevoel van veiligheid

Bodycams

Eén van de meest effectieve manieren om actief agressief en gewelddadig gedrag af te schrikken is door het winkelpersoneel uit te rusten met retail portofoons in combinatie met compacte en klantvriendelijke bodycams.

Niet alleen bieden de retail bodycams de mogelijkheid om bewijsmateriaal vast te leggen van incidenten wat leidt tot snellere veroordelingen. Het is ook bewezen dat het dragen van de camera’s agressief gedrag jegens personeel afschrikt, waardoor de situatie de-escaleert voordat er geweld plaatsvindt.
Overzicht Retail Bodycams
Altijd draadloos communiceren

DECT-systeem

Het DECT-systeem is de revolutionaire oplossing voor de retailbranche. Dit systeem zorgt ervoor dat er te allen tijde draadloos & handsfree gecommuniceerd met elkaar kan worden. Er zijn meerdere groepen mogelijk, niet afluisterbaar en een groter bereik dan de best verkochte retail portofoons.

De headsets zijn verbonden met een basisstation dat is aangesloten op het telefoonnetwerk. Hierdoor kun je zonder kabels rondlopen terwijl je in verbinding staat met de andere gebruikers. Het DECT-systeem biedt je de vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren binnen een bepaald bereik rond het basisstation, en tegelijkertijd heldere en betrouwbare gesprekskwaliteit te behouden.

Wij bieden de draadloze headsets, handsets en basisstations aan van Yealink. Deze professionele real-time full-duplex communicatieoplossing heeft een hoge standaard. Na meerdere malen testen is dit een systeem wat wij toevertrouwen aan al onze klanten.
Lees hier meer over DECT-systemen
retail portofoon en oortje wordt gebruikt door een vrouw in een grote supermarkt
Veiligheid boven alles

Jarenlange ervaring in de retail

Dankzij onze jarenlange ervaring in de groepscommunicatie branche en de constante contact met onze partners blijven wij de ontwikkelingen van de retail volgen. Zo analyseren wij graag uw situatie, zodat wij samen met u tot een op maat gemaakte oplossing voor uw probleem komen. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden een rijk assortiment van allerlei verschillende portofoons, servicebuttons en bodycams voor de retail. Het gebruik van retail portofoons is zowel in de food retail als in de non-food retail de afgelopen jaren een gemeengoed geworden.

088-0203203

Contactformulier

Heb je een (aan)vraag of opmerking, aarzel dan niet om het onderstaande formulier te gebruiken en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

  Download hier onze gratis leaflet!

  Ontvang al onze retailoplossingen in één handig overzicht!
  Download hier
  Motorola Solutions logo
  Vokkero Logo
  Kenwood logo
  logo vanyealink in het blauw
  realwear logo
  Comfective wit logo
  Hasselterdijk 20 F
  8043 PD Zwolle
  088-0203203
  info@comfective.nl
  Webwinkel keur transparante logo
  Paypal logo
  iDeal logo
  Bancontact logo
  Sofort Logo
  hello world!
  chevron-down