comfective logo

MVO beleid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen zien wij als een belangrijke taak van onze onderneming. Dit betekent dat wij een juiste balans proberen te vinden tussen People, Planet en Profit.

Comfective BV streeft, in de gehele keten naar het zoveel mogelijk beperken van de nadelige gevolgen van haar activiteiten. Uiteraard doen wij dit in samenspraak met onze opdrachtgevers en opdrachtnemers. Onze werkwijze is gericht op duurzaamheid, efficiency en het tegen gaan van verspilling, waarbij wij de uitgangspunten van ISO 26000 als uitgangspunt nemen.

Comfective onderschrijft tevens het Manifest van MVO Nederland.

Oprichters en Eigenaren van Comfective. Klaas Kruidhof, Marco Vermooten en Jaap Meijer

Samenwerkingen

Cruyff Foundation

Als Business Friend van de Cruyff Foundation zullen wij hun waardevolle werk ondersteunen door het leveren van portofoons tijdens hun evenementen.

De Cruyff Foundation staat voor het ontwikkelen van talenten van kinderen en jongeren door middel van sport een spel.
PEC Zwolle partner logo

PEC Zwolle

Als lokaal bedrijf uit Zwolle, zijn we verheugd om onze steun te bieden aan de eredivisieclub van onze stad, PEC Zwolle.

Door PEC Zwolle te sponsoren, laten we zien dat we trots zijn op onze stad en haar sportieve successen. Samen bouwen we aan een sterke band die voetbal, gemeenschap en trots op ons thuis combineert.

Tiem

Tiem gelooft in werkgeluk voor iedereen. Ook wanneer werk niet vanzelfsprekend is. Ze staat bekend om haar expertise in het bieden van werkgelegenheidskansen en trainingen aan mensen die hierbij ondersteuning nodig hebben.

Tiem gaat voor ons ompakken, assembleren, programmeren, labelen en verzenden van onze meest verkochte retail portofoon, de Motorola CLP446e.

Door deze samenwerking realiseren we een inclusieve arbeidsmarkt in de regio Zwolle.
logo tiem
Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
Cisco logo
realwear logo
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down