comfective logo

Veldsterktemeting

Veldsterktemeting Portofonie

Onder het begrip veldsterktemeting verstaan wij het onderzoek dat wordt gedaan om te bepalen of een bepaalde radio oplossing, op basis van de wettelijke kaders, voldoende reikwijdte biedt voor de gewenste toepassing. Om een bepaald gebied te kunnen bestrijken kan het nodig zijn om extra apparatuur toe te passen of om extra antenne voorzieningen te maken. Aan de basis van een belangrijk deel van deze afwegingen liggen  de veldsterkte- meting en de wettelijke kaders zoals door Agentschap Telecom gehanteerd, ten grondslag.

Site survey
Om een bepaalde radio oplossing te kunnen maken op een locatie moet deze voldoen aan een aantal voorwaarden. Denk hierbij aan de eisen ten aanzien van de fysieke opstelling zoals de beschikbare ruimte, de omgevingstemperatuur, de spanningsvoorziening, etc. Wanneer er apparatuur wordt geplaatst kunnen ook eisen worden gesteld aan zaken als overspanningsbeveiliging, brandpreventie, toegangsbeperking en controle. Middels een site survey worden al deze zaken geïnventariseerd, verwerkt in een rapport en wordt het eindresultaat met u besproken. op basis hiervan wordt bepaald wie welke stappen neemt om te komen tot een goede implementatie.

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down