Industrie

Productiviteit verbeteren en veiligheid garanderen

Industrie

Een geoptimaliseerd productieproces en hiermee een effectieve productiedag zijn van belang in de industrie. Radiocommunicatie kan mede door zijn snelheid hieraan bijdragen, al dan niet in combinaties met data applicaties als Dispatching, Voice Logging & Indoor/Outdoor Tracking.

 

PTT over Cellulair devices zijn de nieuwste trend, deze zijn in staat om het bereik te vergroten omdat deze gebruik maken van het LTE netwerk van mobiele operators of van uw eigen Wifi infrastructuur. Er dient echter wel rekening gehouden te worden met een kleine vertraging en doordat je afhankelijk bent van externe infrastructuur is het product minder missie kritisch.

Comfective ondersteunt u graag met de keuze van de meest geschikte oplossing in uw situatie. Dit kan gaan om uw BHV, beveiliging- of productieproces. Veel van onze oplossingen kunnen wij zowel in een (lange termijn) huur als koop constructie aanbieden. Ook kunnen er indien gewenst SLA contracten worden aangeboden welke u de zekerheid geven dat de apparatuur en hiermee ook uw bedrijfsvoering blijft draaien. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in de industrie