Comfective logo

Evenementen

Evenementen Portofoons

Bij het organiseren van een evenement komt enorm veel kijken. Het is een hele klus om de organisatie op te zetten, alles in goede banen te leiden en binnen de lijntjes te kleuren. Bij Comfective kunnen we dat wat makkelijker maken. Wij helpen u graag om mee te denken wat er voor nodig is om het evenement succesvol te laten verlopen. Lees hier meer over onze communicatieoplossingen.

Enkele klanten uit de evenementenbranche

Dauwpop logo voor portofoons huren
emg logo
logo gemeente amsterdam
PEC Zwolle partner logo
Holland Festival partner logo

Portofoons voor een evenement

Er komt veel bij kijken bij het organiseren van een evenement, denk alleen al aan zaken zoals het aanvragen van vergunningen en het voldoen aan de veiligheidseisen van gemeenten. Daarnaast speelt het promoten van uw evenement, het waarborgen van de veiligheid, en natuurlijk het creëren van passie en plezier een cruciale rol.

Met zoveel aspecten die komen kijken bij het organiseren van een evenement, begrijpen wij dat effectieve communicatie een uitdaging kan zijn. Daarom zijn wij er om de communicatie voor jullie te regelen.

Vaak wordt er met veel medewerkers/vrijwilligers samengewerkt, die allemaal andere taken uitvoeren. Om via korte lijntjes met de juiste personen en groepen in contact te staan, worden evenementen portofoons gebruikt.

Het is van belang te benadrukken dat deze behoefte aan goede communicatie geldt voor zowel binnen- als buitenevenementen.
Portofoons huren voor evenementen

Portofoon Verhuur voor Evenementen

Comfective heeft een eigen verhuurvloot met 500+ professionele portofoons, die onder andere geschikt zijn voor evenementen en congressen. 

U creëert eenvoudig een eigen beveiligd onafhankelijk netwerk, die groepscommunicatie mogelijk maakt zonder vertragingen of belkosten. Wij zorgen ervoor dat het eventueel benodigde papierwerk wordt afgehandeld, zodat u een plug & play oplossing krijgt.

Mocht er een versterker of repeater benodigd zijn voor extra capaciteit en bereik, kunnen wij ook deze aanbieden. Wij werken alleen met portofoons van A-merken als Motorola Solutions, Hytera en Kenwood.

Ook controleren wij de portofoons grondig voor uitgifte. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren, zodat uw evenement zonder horden en stoten kan verlopen.

Wij willen heel graag meedenken met jullie, daarom zijn we altijd beschikbaar voor een belletje om de mogelijkheden te bespreken. Ook zouden we op locatie kunnen komen, vul nu het contactformulier in of bel ons op onderstaand nummer.

088-0203203

Portofoons huren bij Comfective

Welke portofoons zijn geschikt voor een evenement?

Motorola XT420

Motorola XT420 voorkant productfotoBekijk de XT420 hier

Motorola MOTOTRBO R2

productfoto motorola mototrbo r2 vooraanzichtBekijk de R2 hier

Motorola TLK100

TLK100 productfoto portofoon verhuurBekijk de TLK100 hier
Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
"Met zoveel aspecten die komen kijken bij het organiseren van een evenement, begrijpen wij dat effectieve communicatie een uitdaging kan zijn. Daarom zijn wij er om de communicatie voor jullie te regelen."
Marco Vermooten
Key Account Manager

Contact formulier

Heb je een (aan)vraag of opmerking, aarzel dan niet om het onderstaande formulier te gebruiken en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

  Comfective wit logo
  Hasselterdijk 20 F
  8043 PD Zwolle
  088-0203203
  info@comfective.nl
  Webwinkel keur transparante logo
  Paypal logo
  iDeal logo
  Bancontact logo
  Sofort Logo
  Gemaakt door TriplePro Online Marketing
  hello world!