Skip to main content
 
 

Overheid

Effectiviteit verhogen en veiligheid garanderen

Effectiever communiceren en hiermee de veiligheid verhogen zodat het aantal ongevallen afneemt.

De oplossingen van Comfective dragen bij aan:

  • Efficiëntere onderlinge groepscommunicatie wat resulteert in betere en eenvoudigere processen.
  • Het gevoel van extra veiligheid voor uw medewerkers
  • Verlaging van het aantal incidenten.

Contact

Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Groepscommunicatie overheid: groot en klein

Gebruik portofoon en handmicrofoon door beveiliger op vliegveld
Foto van VB-400 bodycam Edesix
Vrouw achter computerschermen portofoon data bekijken
Overheid communiceert buiten met telefoon
Pijlsnelle groepscommunciatie

Portofoons & apps voor groepscommunicatie

Snelle en effectieve groepscommunicatie kan van levensbelang zijn. Vandaar dat er voor BHV toepassingen al jaren gebruik wordt gemaakt van pagers en/of portofoons. Door de intrede van LTE/4G wordt er voor BHV communicatie ook steeds vaker gebruik gemaakt van Apps op mobiele devices of PC’s.

Door gebruik te maken van LTE/4G verbindingen kan ook de afstand waarop groepscommunicatie plaatsvindt vergroot worden. Door 4G portofoons te gebruiken hebben BOA’s zonder eigen infrastructuur dekking binnen de gehele gemeente, kan de groenvoorziening met elkaar communiceren en heeft het waterschap een landelijke alarmgroep.

Wij hebben diverse portofoons van Motorola en Kenwood die de communicatie binnen uw organisatie kan verbeteren. Druk op de knop hieronder voor het assortiment.

Bekijk het portofoon overzicht
Controle & overzicht

Applicaties voor uitbreiding en monitoren netwerk

Applicaties maken het mogelijk om meer intelligentie toe te voegen aan uw radionetwerk en hiermee bij te dragen aan uw procesoptimalisatie en veiligheid op de werkvloer.

Er zijn verschillende applicaties mogelijk. Zo kunt u portofoon gebruikers volgen & aansturen via uw PC of Smart Device, maar ook kunt u het netwerk monitoren en spraak loggen. Dit alles maakt uw portofoon vloot niet alleen slimmer maar ook beter te beheersen.

Groepscommunicatie Overheid Applicaties
De-escalatie en gevoel van veiligheid

Bodycams

Een van de meest effectieve manier om actief agressief en gewelddadig gedrag af te schrikken is door personen in de frontlinie uit te rusten met bodycams. De meest voorkomende gebruikersgroepen zijn BOA’s en agenten, maar ook baliepersoneel gebruikt steeds vaker bodycams.

Niet alleen bieden de bodycams de mogelijkheid om bewijsmateriaal vast te leggen van incidenten wat leidt tot snellere veroordelingen. Het is ook bewezen dat het dragen van de camera’s agressief gedrag jegens personeel afschrikt, waardoor de situatie de-escaleert voordat er geweld plaatsvindt.

Voor extra informatie over de bodycams en groepscommunicatie overheid kunt u hier klikken om naar de website van Motorola Solutions te gaan.

Waarom bodycams?

Onze klanten

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden voor de overheid