Overheid

Effectiviteit verhogen en veiligheid garanderen

Overheid

Een justitiële inrichting, ministerie, provincie of gemeente heeft behoefte aan veiligheid voor haar personeel. Dit kan zijn voor de BHV wet en regelgeving of voor objectbeveiligers. Er is niets zo veilig, snel en betrouwbaar als een DMR of TETRA radiocommunicatiesysteem bestaande uit portofoons en mobilofoons eventueel aangevuld met applicaties als dispatching, indoortracking en voice logging.

 

Naast traditionele portofoons en pagers wordt er bij de overheid steeds meer gebruik gemaakt van portofoons die via Wifi en/of LTE functioneren, zogenaamde PTT over Cellulair devices. Deze veelal door android aangestuurde devices zijn in staat om grote bestanden te verzenden/ontvangen, externe applicaties te laden en het bereik te vergroten omdat deze gebruik maken van het LTE netwerk van mobiele operators of van uw eigen Wifi infrastructuur.

Comfective ondersteunt u graag met de keuze van de meest geschikte oplossing in uw situatie. Veel van onze oplossingen kunnen wij zowel in een (lange termijn) huur als koop constructie aanbieden. Ook kunnen er indien gewenst SLA contracten worden aangeboden welke u de zekerheid geven dat de apparatuur en hiermee ook uw bedrijfsvoering blijft draaien. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in de overheid