comfective logo

Licentievrije Portofoons

Geen licentie nodig

Licentievrije portofoons bieden een slimme oplossing voor talloze sectoren en zijn toegankelijk voor iedereen. Met eenvoudige, directe communicatie zonder het gebruik van licenties, is iedereen in staat om deze te gebruiken. Ontdek hoe licentievrije portofoons de communicatie kunnen verbeteren, ongeacht je vakgebied.

Voordelen van licentievrije portofoons

checkbox voor unique selling points
Iedereen kan ze gebruiken
De portofoons zijn allen plug en play en zijn hiermee direct uit de doos te gebruiken. Ook het aanvullen van nieuwe portofoons kan zonder programmering en is hiermee erg eenvoudig.
checkbox voor unique selling points
Geen licentiekosten
De portofoons mogen zonder vergunning in heel Europa gebruikt worden. Er zitten dus geen enkele gebruikskosten vast aan het gebruik van licentievrije portofoons.
checkbox voor unique selling points
Compact formaat
Er zijn enkele zeer compacte licentievrije portofoons op de markt, welke een unieke vormfactor hebben en soms zelfs zonder antenne geleverd kunnen worden. Vooral de Motorola CLP446E heeft een erg uniek uiterlijk.
Bekijk licentievrije portofoons >Hulp nodig bij jouw keuze? Neem contact op.
Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
motorola oortje gebruikt in de supermarkt

Voor welke sectoren?

Licentievrije portofoons zijn geschikt voor allerlei sectoren maar de belangrijkste zijn:
checkbox voor unique selling points
Gezondheidszorg
checkbox voor unique selling points
Retail
checkbox voor unique selling points
Horeca
Licentievrije portofoons komen het meest voor in bovenstaande sectoren maar in het algemeen kunnen ze goed werken in omgevingen waar geen grote afstand nodig is en weinig obstakels zijn.

Wat is de ideale situatie?

Licentievrije portofoons zijn perfect geschikt voor sectoren waar gebruiksgemak, kostenbesparing en korte-afstandscommunicatie essentieel zijn. Ze onderscheiden zich door hun lange batterijduur en eenvoudige oplaadmogelijkheden, wat in elke situatie van groot belang kan zijn. Het belangrijkste verschil met andere portofoons is dat je kunt communiceren zonder de complexiteit en kosten van licenties.
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down