Comfective logo

Gezondheidszorg

Communicatie voor de gezondheidszorg

Communicatie in de gezondheidszorg is van levensbelang. Een veel gehoord probleem is de hoeveelheid verschillende devices die een gemiddelde zorgaanbieder met zich mee moet dragen, evenals de vendor-lock waarin vele zorginstellingen zitten. Een vendor-lock houdt in dat bepaalde fabrikanten producten op de markt hebben gebracht die alleen met producten van dezelfde fabrikant kunnen worden uitgebreid. Zo zit u vast aan de producten van deze fabrikant en is het lastig om te switchen naar portofoons van een ander merk.

Enkele klanten uit de Gezondheidszorg

aafje logo
logo van isala ziekenhuis in zwolle
logo van zonnehuisgroep ijssel-vecht
's heeren loo logo
WiFi / LTE

Portofoons voor in de zorg

Naast traditionele portofoons en pagers wordt er in de zorg steeds meer gebruik gemaakt van portofoons die via WiFi en/of LTE functioneren, zogenaamde PTT over Cellulair devices. Deze veelal door Android aangestuurde devices zijn in staat om grote bestanden te verzenden & ontvangen, externe applicaties te laden en het bereik te vergroten omdat deze gebruik maken van het LTE netwerk van mobiele operators of van uw eigen WiFi infrastructuur.

Doordat u met deze portofoons via landelijke netwerken kan communiceren, is het mogelijk om enorme afstanden te overbruggen. Het kan uiteraard voorkomen dat u in de situatie zit dat u zwak bereik heeft op uw locatie. Dat is geen probleem, het is hierbij mogelijk om via versterkers het signaal te versterken.

De fabrikanten in de groepscommunicatiemarkt zijn volop aan het investeren in deze nieuwe manier van communiceren, waardoor het voor u als zorginstelling alsmaar interessanter wordt om deze ontwikkeling te implementeren bij u op de werkvloer.
ambulance in australië
mevrouw aan de balie in een ziekenhuis
Jarenlange ervaring met grote ondernemingen

Wij denken mee met uw situatie

In de gezondheidszorg telt iedere seconde in uw handelen, waardoor het er soms hectisch aan toe kan gaan. Wij van Comfective zijn ervaren in deze sector en willen u daarbij graag ondersteunen met de keuze van de meest geschikte oplossing in uw situatie. Dit kan bijvoorbeeld gaan om uw BHV, beveiliging- of zorgproces.

Veel van onze oplossingen kunnen wij zowel in een (lange termijn) huur als koop constructie aanbieden. Ook kunnen er indien gewenst SLA contracten worden aangeboden welke u de zekerheid geven dat de apparatuur en hiermee ook uw bedrijfsvoering blijft draaien. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

088-0203203

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo

Contact formulier

Heb je een (aan)vraag of opmerking, aarzel dan niet om het onderstaande formulier te gebruiken en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

  Download hier onze gratis leaflet!

  Ontvang al onze oplossingen voor zorginstellingen in één handig overzicht!
  Download hier
  Comfective wit logo
  Hasselterdijk 20 F
  8043 PD Zwolle
  088-0203203
  info@comfective.nl
  Webwinkel keur transparante logo
  Paypal logo
  iDeal logo
  Bancontact logo
  Sofort Logo
  hello world!