Gezondheidszorg

Levens redden met groepscommunicatie

Gezondheidszorg

In de zorg is communicatie van levensbelang. Een veel gehoord probleem is de hoeveelheid verschillende devices die een gemiddelde zorgaanbieder met zich mee moet dragen, evenals de vendor lock waarin vele zorginstellingen zitten. Dit betekent dat bepaalde fabrikanten producten op de markt hebben gebracht die alleen met producten van dezelfde fabrikant kunnen worden uitgebreid.

 

Naast traditionele portofoons en pagers wordt er in de zorg steeds meer gebruik gemaakt van portofoons die via Wifi en/of LTE functioneren, zogenaamde PTT over Cellulair devices. Deze veelal door android aangestuurde devices zijn in staat om grote bestanden te verzenden/ontvangen, externe applicaties te laden en het bereik te vergroten omdat deze gebruik maken van het LTE netwerk van mobiele operators of van uw eigen Wifi infrastructuur.

Er dient echter wel rekening gehouden te worden met een kleine vertraging en doordat je afhankelijk bent van externe infrastructuur is het product in mindere mate missie kritisch dan tradtitionele portofoons waarbij u uw eigen infrastructuur heeft.

Comfective ondersteunt u graag met de keuze van de meest geschikte oplossing in uw situatie. Dit kan gaan om uw BHV, beveiliging- of zorgproces. Veel van onze oplossingen kunnen wij zowel in een (lange termijn) huur als koop constructie aanbieden. Ook kunnen er indien gewenst SLA contracten worden aangeboden welke u de zekerheid geven dat de apparatuur en hiermee ook uw bedrijfsvoering blijft draaien. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in de gezondheidszorg