Comfective logo

Scheepvaart & Offshore

Communicatie is essentieel in de Scheepvaart & Offshore

Groepscommunicatie vormt de ruggengraat van de scheepvaart- en offshore-industrie. Of het nu gaat om het navigeren door ruwe zeeën, het coördineren van complexe operaties op zee of het waarborgen van de veiligheid van bemanning en lading, effectieve groepscommunicatie staat centraal. Deze sector vereist geavanceerde technologie, goed opgeleid personeel en robuuste communicatiesystemen om te zorgen voor naadloze verbindingen en succesvolle operaties.

Enkele klanten uit de Scheepvaart & Offshore

Maersk Group logo
brabo group logo
dixstone logo
DMR en TETRA

Portofoons voor de Scheepvaart & Offshore

Aan boord van een schip of op een offshore platform is radiocommunicatie vaak de enige vorm van onderlinge communicatie. De betrouwbaarheid en snelheid staan dan ook voorop in deze sectoren. Portofoons uit het DMR of TETRA portfolio zijn de standaard. Door de SOLAS regelgeving is elk schip verplicht om explosieveilige portofoons aan boord te hebben. Dit kunnen ATEX of Intrinsically Safe producten zijn, afhankelijk van de vlag waaronder het schip vaart.
atex portofoon wordt gebruikt op een schip
reddingsboot in het water
Jarenlange ervaring met grote ondernemingen

Wij denken mee met uw situatie

Comfective ondersteunt u graag met de keuze van de meest geschikte oplossing in uw situatie. Veel van onze portofoons en mobilofoons kunnen wij zowel in een (lange termijn) huur als koop constructie aanbieden. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

088-0203203

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo

Contact formulier

Heb je een (aan)vraag of opmerking, aarzel dan niet om het onderstaande formulier te gebruiken en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

  Transparant

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
  Advies op maat >
  Motorola ION Achterkant comfective
  Comfective wit logo
  Hasselterdijk 20 F
  8043 PD Zwolle
  088-0203203
  info@comfective.nl
  Webwinkel keur transparante logo
  Paypal logo
  iDeal logo
  Bancontact logo
  Sofort Logo
  hello world!