comfective logo

DMR Portofoons

DMR portofoons kopen

Digital Mobile Radio (DMR) is een internationale standaard voor tweewegsradioverkeer die analoge apparatuur vervangt. DMR portofoons zijn robuust, hebben een groot bereik en filteren effectief ruis en achtergrondgeluid, waardoor ze populair zijn in lawaaierige omgevingen. Deze technologie maakt gebruik van digitale verwerking van spraak, waardoor een robuuster communicatiesysteem ontstaat met betere verstaanbaarheid. DMR benut beschikbare ruimte voor extra gesprekken, foutcorrectie en specifieke functies, wat resulteert in een betere verstaanbaarheid over grotere afstanden en verminderde storing door ruis.

Voordelen van DMR portofoons

checkbox voor unique selling points
Meer gesprekscapaciteit
Door de toepassing van digitale informatie is het relatief eenvoudig geworden om meerdere DMR radio netwerken met elkaar te verbinden. Hiermee realiseren de toepassing een veel grotere gesprekscapaciteit. DMR radio netwerken kunnen tevens geografische gescheiden gebieden met elkaar verbinden tot een groot regionaal netwerk.
checkbox voor unique selling points
Integraties zijn mogelijk
De toepassing van een Repeater vergroot het bereik van het onderlinge verkeer. Koppelingen met (vaste) telefonie en ESPA systemen zoals Brandmeldcentrales zijn tevens mogelijk.
checkbox voor unique selling points
Extra functies
DMR ondersteunt eenvoudig extra functies zoals Man Down, Lone Worker, Noodoproep, dit eventueel in combinatie met onze DMR applicaties, zoals Indoor Tracking, Outdoor Tracking, Voice Logging & Dispatching.
Bekijk DMR portofoons >Hulp nodig bij jouw keuze? Neem contact op.
Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
dmr portofoon bij beveiliging in gebruik

Voor welke sectoren?

DMR portofoons zijn geschikt voor allerlei sectoren maar de belangrijkste zijn:
checkbox voor unique selling points
Industrie
checkbox voor unique selling points
Overheid
checkbox voor unique selling points
Gezondheidszorg
checkbox voor unique selling points
Evenementen
checkbox voor unique selling points
Scheepvaart
checkbox voor unique selling points
Petrochemie
DMR portofoons komen het meest voor in bovenstaande sectoren maar in het algemeen kunnen ze goed werken in alle omgevingen en situaties.

Wat is de ideale situatie?

Licentievrije portofoons zijn perfect geschikt voor sectoren waar betrouwbare dekking, veiligheid en privacy en robuustheid essentieel zijn. Ze onderscheiden zich door hun lange batterijduur en eenvoudige oplaadmogelijkheden, wat in elke situatie van groot belang kan zijn. Het belangrijkste verschil met andere portofoons is dat er gebruik gemaakt wordt van digitale technologie om spraak om te zetten in digitale gegevens. Dit maakt de communicatie efficiënter en betrouwbaarder.
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down