Retail

Portofoons (Oortjes) & Drukknoppen

Retail

Sinds enkele jaren zijn er speciaal ontwikkelde retail portofoons op de markt. Deze portofoons kenmerken zich door een compact formaat, licht gewicht en functioneren doorgaans op licentievrije frequenties. Dit betekent dat de producten in de basis plug & play uitgeleverd en aangevuld kunnen worden.

Bij de keuze voor retail portofoons, ook wel oortjes genoemd is het belangrijk om het bereik, de robuustheid en de integratie mogelijkheden voor uw situatie te onderzoeken. Comfective helpt u hier graag bij en biedt tevens de mogelijkheid om retail portofoons uitgebreid te testen. Tevens kunnen wij onze oplossingen zowel in een (lange termijn) huur als koop constructie aanbieden.

De laatste ontwikkeling welke in de retail heeft plaatsgevonden is op het gebied van integraties. Sinds kort is het mogelijk om de portofoons te koppelen met drukknoppen, (temperatuur)sensoren en schakelaars. Comfective is exclusief partner van de OrangeWave Voicemate, marktleider op dit gebied.

Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in de retail