Skip to main content
 
 

Retail

Efficiënt met elkaar en met de klant in contact

Retail portofoons, servicebuttons en bodycams

Klanteisen, complexiteit in de winkel en het streven naar het bieden van een optimale klantbeleving zijn zaken die alsmaar belangrijker worden in uw winkel. Veel ondernemers en formules hebben dit ervaren en zijn op zoek gegaan naar oplossingen die hieraan voldoen. Bij Comfective helpen we u graag om de juiste keuze te maken uit de talloze mogelijkheden die worden aangeboden.

Medewerker communiceert met portofoon en oortje in supermarkt

Dankzij onze jarenlange ervaring in de groepscommunicatie branche en de constante contact met onze partners blijven wij de ontwikkelingen van de retail volgen. Zo kunnen wij uw situatie analyseren, zodat wij samen met u tot een op maat gemaakte oplossing voor uw probleem komen. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden een rijk assortiment van allerlei verschillende portofoons, servicebuttons en bodycams voor de retail. Het gebruik van portofoons is zowel in de food retail als in de non-food retail de afgelopen jaren een gemeengoed geworden.

Het is belangrijk om te bepalen hoe nieuwe technologieën waarde zullen creëren voor de klant.

De oplossingen van Comfective creëren deze waarde door middel van:

  • Efficiëntere onderlinge groepscommunicatie wat resulteert in een hogere klanttevredenheid
  • Het gevoel van extra veiligheid voor uw medewerkers
  • Verlaging het aantal winkeldiefstallen.
Pijlsnelle groepscommunciatie

Oortjes of Portofoons

Sinds enkele jaren zijn er speciaal ontwikkelde retail oortjes / portofoons op de markt. Deze portofoons worden vaak oortjes genoemd en kenmerken zich door een compact formaat, licht gewicht en functioneren doorgaans op licentievrije frequenties. Denk hierbij aan portofoons van Motorola of Kenwood. Dit betekent dat de producten in de basis plug & play uitgeleverd en aangevuld kunnen worden.

Bij de keuze voor retail portofoons, ook wel oortjes genoemd is het belangrijk om het bereik, de robuustheid en de integratie mogelijkheden voor uw situatie te onderzoeken. Comfective helpt u hier graag bij en biedt tevens de mogelijkheid om retail portofoons uitgebreid te testen. Wij kunnen wij onze oplossingen zowel in een (lange termijn) huur als koop constructie aanbieden.

Overzicht Retail Oortjes/Portofoons
Medewerker gebruikt communicatie oortje in supermarkt
Orangewave servicebutton in supermarkt retail
Hogere klanttevredenheid

Smartvoice drukknoppen en sensoren

SmartVoice is een innovatieve communicatieoplossing, waarmee u uw personeel optimaal inzet en in staat stelt om snel op klantvragen te anticiperen. SmartVoice werkt als volgt: er komt een klant bij de onbemande servicebalie. Daar ziet hij een display met de boodschap: ‘Hulp nodig? Zwaai even.’

Zodra hij zijn hand voor de display houdt, licht deze op en wordt er automatisch een gesproken bericht naar het winkelpersoneel gestuurd. In hun oortjes (portofoons) horen zij: ‘Er staat iemand bij de servicebalie.’ De balieverantwoordelijke reageert direct via de portofoon, zodat de rest van zijn collega’s lekker door kunnen werken.

De-escalatie en gevoel van veiligheid

Bodycams

Een van de meest effectieve manier om actief agressief en gewelddadig gedrag af te schrikken is door het winkelpersoneel uit te rusten met compacte en klantvriendelijke bodycams.

Niet alleen bieden de bodycams de mogelijkheid om bewijsmateriaal vast te leggen van incidenten wat leidt tot snellere veroordelingen. Het is ook bewezen dat het dragen van de camera’s agressief gedrag jegens personeel afschrikt, waardoor de situatie de-escaleert voordat er geweld plaatsvindt.

Overzicht Retail Bodycams
Medewerker gebruikt retail bodycam in supermarkt

Onze klanten

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in de retail