Comfective logo

Tetra Portofoons

Terrestrial Trunked Radio

Tetra is de standaard voor Europese Trunking Radionetwerken. TETRA portofoons kunnen ingezet worden in vrijwel alle situaties waarin wordt gevraagd om een oplossing voor bedrijfskritische en zelfs missiekritische communicatie. De TETRA standaard is interoperabel, wat inhoudt dat randapparatuur van verschillende merken door elkaar heen gebruikt kan worden. De belangrijkste speler op de TETRA markt is Motorola Solutions.

Single site en Multi site

TETRA portofoons werken met netwerken die geschikt zijn voor vele tientallen gesprekskanalen en tienduizenden gebruikers. TETRA is erg schaalbaar, waarbij dit geleverd kan worden als zowel een single- als multi site oplossing. Single site oplossingen zijn afhankelijk van één lokale carrier (drager) in het netwerk. Bij een multi site oplossing worden de netwerken kan dit onbeperkt worden uitgebreid tot vele sites, voor bijvoorbeeld landelijke dekking.

De uitgebreide diversiteit aan randapparaten zoals portofoons, mobilofoons, pagers en de beschikbare applicaties zorgen voor zeer veel gebruiksmogelijkheden. Tetra wordt vooral gebruikt bij de overheid, in de (petro)chemie, door energiebedrijven en vliegvelden maar is ook prima geschikt voor kleinere bedrijfsoplossingen.

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo

Kenmerken van TETRA portofonie

checkbox voor unique selling points
Zeer snelle gespreksopbouw
checkbox voor unique selling points
Uitstekende gesprekskwaliteit
checkbox voor unique selling points
Goede interconnectie mogelijkheden
checkbox voor unique selling points
Uitgebreide mogelijkheid voor prioritering van gesprekken

Voor welke sectoren?

TETRA portofoons zijn geschikt voor allerlei sectoren maar de belangrijkste zijn:
checkbox voor unique selling points
Overheid
checkbox voor unique selling points
Petrochemie
checkbox voor unique selling points
Industrie
checkbox voor unique selling points
Vliegvelden
TETRA portofoons komen het meest voor in bovenstaande sectoren vanwege hun robuustheid, betrouwbaarheid en geavanceerde functies.

Wat is de ideale situatie?

TETRA portofoons zijn ideaal in situaties waar betrouwbare en veilige communicatie extra belangrijk is. De voordelen van TETRA portofoons zijn de versleutelde communicatie, groepsoproepen, uitgebreide dekking en geavanceerde functies voor noodsituaties. Hierdoor zijn ze speciaal ontworpen voor omgevingen waar kritieke communicatie een rol speelt.
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
Gemaakt door TriplePro Online Marketing
hello world!