Skip to main content
 
 

Hospitality

Effectiviteit verhogen middels groepscommunicatie

Portofoons in de Horeca

Op zoek naar portofoons in horeca? Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan portofoons. Of het nu gaat om een bioscoop, casino, hotel, poppodium, pretpark of voetbalstadion klanttevredenheid en klantbeleving staan in de hospitality voorop. Doordat er geen snellere en effectievere vorm van onderlinge communicatie mogelijk is dan radiocommunicatie, worden portofoons veel gebruikt in deze branche. Interesse in de portofoons voor jouw horecagelegenheid? Neem vrijblijvend contact op!

Ik ben geïnteresseerd in portofoons voor de horeca!

Voordelen van portofoons in de horeca

We zien het steeds vaker dat er in de horeca gebruik wordt gemaakt van portofoons. Vooral in hotels of grote restaurants maakt het de communicatie tussen de werknemers een stuk eenvoudiger. Heeft u iemand nodig? Dan kunt u eenvoudig via de portofoon iets vragen, zonder veel tijd kwijt te zijn om die persoon op te zoeken. Met name voor beveiligers bij uw horecagelegenheid is het van belang dat ze goed met elkaar op afstand kunnen communiceren. Als er iets gebeurt, moet er snel en juist gehandeld worden. Portofoons speciaal voor de horeca maken dit mogelijk. Naast beveiligers, is het ook zeker handig voor bedieningspersoneel onderling, maar ook de communicatie tussen hen en het keukenpersoneel. Denk bijvoorbeeld aan een horecagelegenheid met een groot terras of een restaurant met meerdere verdiepingen.

Waar moet een portofoon aan voldoen in de horeca?

Portofoons in de horeca zijn nodig voor een betere en snellere communicatie tussen werknemers. Een portofoon die gebruikt wordt in de horeca moet voldoen aan een aantal eisen. Ze moeten onder andere gemakkelijk in gebruik zijn. Wanneer een werknemer start met een dienst moet de portofoon gemakkelijk te installeren zijn en niet te veel functies hebben. Daarnaast moet de portofoon genoeg bereik hebben en tegen een stootje kunnen. Verder is het voor het gebruik in de horeca ook belangrijk dat de portofoons gecombineerd kunnen worden met oortjes, deze moet prettig in het oor zitten en helder en duidelijk geluid doorgeven. 

Qua merken zijn zowel de Motorola portofoons als de Kenwood portofoons geschikt om te gebruiken in de horeca.

Wat voor soort portofoons voor de horeca zijn er?

Hedendaagse portofoonsystemen zijn veelal digitaal uitgevoerd en bieden de mogelijkheid om middels repeaters gesprekscapaciteit uit te bouwen en locaties aan elkaar te koppelen. Tevens kunnen digitale portofoon systemen uitgebreid worden met applicaties als voice logging, indoor/outdoor tracking en dispatching.

Portofoons voor de horeca kopen bij Comfective

Comfective ondersteunt u graag met de keuze voor de meest geschikte oplossing voor uw horecagelegenheid. Deze kunnen wij zowel in een (lange termijn) huur- als koopconstructie aanbieden. Ook kunnen er indien gewenst SLA contracten worden aangeboden welke u de zekerheid geven dat de apparatuur en hiermee ook uw bedrijfsvoering blijft draaien. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in uw sector