Hospitality

Effectiviteit verhogen middels groepscommunicatie

Hospitality

Of het nu gaat om een bioscoop, casino, hotel, poppodium, pretpark of voetbalstadion klanttevredenheid en klantbeleving staan in de hospitality voorop. Doordat er geen snellere en effectievere vorm van onderlinge communicatie mogelijk is dan radiocommunicatie, worden portofoons veel gebruikt in deze branche.

 

Hedendaagse portofoon systemen zijn veelal digitaal uitgevoerd en bieden de mogelijkheid om middels repeaters gespreks capaciteit uit te bouwen en locaties aan elkaar te koppelen. Tevens kunnen digitale portofoon systemen uitgebreid worden met applicaties als voice logging, indoor/outdoor tracking en dispatching.

Comfective ondersteunt u graag met de keuze voor de meest geschikte oplossing in uw situatie. Deze kunnen wij zowel in een (lange termijn) huur als koop constructie aanbieden. Ook kunnen er indien gewenst SLA contracten worden aangeboden welke u de zekerheid geven dat de apparatuur en hiermee ook uw bedrijfsvoering blijft draaien. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in uw sector