comfective logo

Welke Portofoon Set past bij mijn situatie?

Als je op zoek bent naar een geschikte portofoon set voor een specifieke sector kun je soms verdwalen in de mogelijkheden. In dit artikel kun je lezen welke portofoonsets het beste passen bij jouw situatie, daarnaast staan wij altijd klaar voor een telefoongesprek!

Het is belangrijk om te kiezen voor een portofoon set die betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en geschikt is voor je specifieke sector. Hieronder worden enkele populaire modellen genoemd die geschikt zijn voor elk van deze sectoren.

Retail

In de retailsector, waarbij je kunt denken aan supermarkten, bouwmarkten en winkels, zijn er twee portofoonsets die aan te raden zijn:

 • Motorola CLP446e: Deze compacte portofoon is gemakkelijk te gebruiken en biedt heldere communicatie. Hij is lichtgewicht en discreet, waardoor hij ideaal is voor gebruik in een winkelomgeving.
 • Kenwood PKT-23E: Deze portofoon is eveneens compact en lichtgewicht, waardoor hij comfortabel gedragen kan worden. Hij biedt betrouwbare communicatie binnen het bereik van de winkel en is eenvoudig te bedienen.Motorola CLP446eKenwood PKT-23e

Horeca

Voor de horecasector, vooral hotels en restaurants, zijn er verschillende portofoons beschikbaar om een efficiënte communicatie te waarborgen:

 • Motorola CLP446e: Deze portofoon is geschikt voor gebruik in een drukke horecaomgeving. Het compacte en stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat het personeel discreet kan communiceren zonder de gasten te storen.
 • Kenwood PKT-23e: Net als de Motorola CLP446e is deze portofoon compact en lichtgewicht. Het biedt betrouwbare communicatie en is gemakkelijk te dragen.Motorola CLP446eKenwood PKT-23e

Voor grotere horecabedrijven zijn er nog twee extra opties:

 • Motorola CLR446: Deze portofoon biedt een groter bereik en heeft een robuust ontwerp dat bestand is tegen dagelijks gebruik in de horecasector.
 • Kenwood TK 3501: Deze portofoon heeft een uitstekende geluidskwaliteit en is geschikt voor gebruik in rumoerige omgevingen, zoals drukke restaurants.Motorola CLR446Kenwood TK 3501

BHV

Voor bedrijfshulpverlening (BHV) zijn er ook enkele geschikte portofoonsets beschikbaar:

 • Motorola XT460: Deze portofoon is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik, inclusief BHV-toepassingen. Het heeft een robuust ontwerp, een groot bereik en is gemakkelijk te bedienen.
 • Motorola CLR446: Deze portofoon biedt een compact ontwerp en betrouwbare communicatie voor BHV-teams. Hij is eenvoudig te gebruiken en kan overal mee naartoe worden genomen.Motorola XT460Motorola CLR446

Bouw/Industrie

Voor de bouw- en industrie sector zijn er ook enkele geschikte portofoonsets die voldoen aan de eisen van deze veeleisende omgevingen:

 • Kenwood TK 3501: Deze portofoon is robuust, water- en stofbestendig en kan tegen een stootje. Hij biedt betrouwbare communicatie in bouw- en industriële omgevingen.
 • Kenwood TK-3701D: Deze digitale portofoon biedt heldere spraakcommunicatie en uitstekende dekking. Hij is duurzaam en betrouwbaar, waardoor hij geschikt is voor gebruik op bouwplaatsen en in industriële omgevingen.Kenwood TK 3501Kenwood TK 3701D

Diverse sectoren

Voor algemeen gebruik in verschillende sectoren zijn er enkele modellen die geschikt zijn:

 • Kenwood TK-3701D: Deze digitale portofoon biedt betrouwbare communicatie en uitstekende dekking, ongeacht de sector waarin je actief bent.Kenwood TK 3701D

Het is belangrijk op te merken dat alle genoemde portofoons licentievrij zijn, wat betekent dat ze door iedereen kunnen worden gebruikt zonder dat er extra vergunningen of kosten nodig zijn.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste portofoonset voor jouw specifieke situatie? Ons team staat klaar om advies te geven en te helpen bij het selecteren van de beste portofoon die past bij jouw behoeften.

Ook verhuren wij diverse portofoons!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies. Bel ons op 088-0203203 of stuur een e-mail naar info@comfective.nl

Jaap Meijer

Jaap Meijer

Account Manager

088-0203203

Je Paginatitel
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down