Skip to main content
Case Study

Motorola 4G portofoons voor EK & WK Endurance Paardensport

Groepsfoto WK paardensport

Het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo was van 6 tot en met 11 september het middelpunt van de wereldwijde endurance paardensport. Er werden in Ermelo twee internationale kampioenschappen verreden. Op donderdag 9 september het WK voor junioren en op zaterdag 11 september het EK voor senioren. Meer dan 100 deelnemers uit meer dan 40 landen maakten het evenement tot een groot succes

160 kilometer over de Veluwe

Het WK voor jongeren werd verreden over 120 kilometer in 4 etappes. Het EK voor Senioren telde 160 kilometer in zes etappes. De paarden werden aan strenge veterinaire keuringen onderwerpen. Tussen iedere etappe was tevens een rustperiode verplicht, maar ook tijdens de etappes werd getoetst of een paard nog aan de eisen voldeed. Zo niet, dan werd het paard van verdere deelname uitgesloten.

Elke controle post een 4G portofoons

Over het hele parcours waren controleposten die bemand werden door vrijwilligers. Comfective leverde bij elke controlepost 4G portofoons van Motorola die ervoor zorgden dat de vrijwilligers over het hele parcours onderling met elkaar verbonden waren. Ook de wedstrijd-, BHV organisatie en het Dubai Racing Team maakten gebruik van de portofoons. In totaal waren er meer dan 50 4G portofoons in gebruik.

Anders dan bij traditionele portofoons zijn er bij 4G portofoons geen antennemasten en versterkers/ repeaters nodig om een groot dekkingsgebied te creëren. De oplossing is dus erg flexibel en eenvoudig te beheren. 

De Motorola TLK100

De portofoon die de organisatie en vrijwilligers van de EK & WK Endurance hebben gebruikt is de Motorola TLK100. Dit is de meest stabiele & robuuste 4G portofoon op het moment. Motorola geeft met deze portofoon, gebruikers in binnen- en buitenland de mogelijkheid om te roamen over alle data netwerken van de netwerkproviders in heel Europa. Heeft 1 netwerk provider een storing, dan wordt automatisch overgeschakeld naar de andere.   

 

Benieuwd wat wij voor uw evenement, organisatie of bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om een keer te sparren. Wij zijn direct te bereiken via de live chat en telefoon ( 088-0203203 ). Is uw vraag minder dringend? Dan kunt u ons mailen via info@comfective.nl. 

Bekijk de Motorola TLK100   Portofoon Verhuur Evenementen

Leave a Reply