comfective logo

De Nieuwste Bodycams Anno 2024.

Vandaag de dag is veiligheid van jouwzelf en de mensen om je heen uiterst belangrijk, iets wat je altijd wil waarborgen. Op straat en in winkels krijgen wij steeds vaker te maken krijgen met geweld, agressie en diefstal.  Een hedendaagse oplossing zijn bodycams. Die niet alleen de veiligheid van werknemers verbeteren, maar ook een verbetering teweegbrengen in communicatie en bewijsverzameling. Bij Comfective, gespecialiseerd in groepscommunicatieoplossingen zoals portofoons, bodycams en drukknoppen, bieden we een totaaloplossing die naadloos samenwerkt om de veiligheid en jijzelf en jouw mensen te waarborgen.

Waarom Bodycams?

Bodycams worden al geruime tijd gebruikt in sectoren zoals politie, zorg, brandweer en beveiliging. Ze bieden een aantal voordelen, waaronder het de-escaleren van situaties, het verzamelen van bewijsmateriaal en het vergroten van het gevoel van veiligheid van werknemers. Maar wat interessant is, is de groeiende acceptatie en het gebruik van bodycams in sectoren waar ze voorheen minder gebruikelijk waren, bijvoorbeeld de retail. Hier worden ze ingezet om diefstal te voorkomen en de veiligheid van werknemers & klanten te waarborgen.

Technische Innovaties & AVG

Onze bodycams zijn uitgerust met 'peer-assisted recording', wat betekent dat bij een incident alle bodycams automatisch een opname maken, zodat er bewijsmateriaal is vanuit verschillende invalshoeken. Met een resolutie van full HD 1080p garanderen we heldere beeldkwaliteit, zelfs in veeleisende situaties. Bovendien zorgt het ingebouwde GPS-systeem ervoor dat u altijd weet waar uw team zich bevindt, wat essentieel is voor coördinatie en veiligheid.

Daarbij speelt AVG ook een rol anno 2024. Wanneer een incident zich voordoet, kun je op de grote knop van de bodycam drukken. Hierdoor neemt de camera automatisch een snapshot van 2 minuten vóór en na het indrukken van de knop. Alle overige beelden zijn continu versleuteld. Zo kunnen alleen de beelden gebruikt worden die invloed hebben gehad op het incident.

Totaaloplossing van Comfective

Wat Comfective onderscheidt van de rest is onze totaaloplossing voor groepscommunicatie. We zorgen ervoor dat de bodycams onderling samenwerken. Door het inzetten van onze portofoons kan groepscommunicatie plaatsvinden, zo is het team altijd één druk op de knop verwijderd van communicatie. Of het nu gaat om het superviseren van missies op afstand of het verzamelen van bewijsmateriaal bij een incident, onze oplossingen zijn ontworpen om uw team veilig en efficiënt te houden.

Bij Comfective bieden we een scala aan bodycams die voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren.

De Edesix VB-400 Bodycam

De Edesix VB-400 Bodycam is een van onze HD bodycams. Met een indrukwekkende batterijduur van 12 uur en een compact ontwerp is deze bodycam ideaal voor een breed scala aan professionals in sectoren zoals retail, hospitality, gezondheidszorg en beveiliging. De VB-400 is eenvoudig te bevestigen aan kleding en biedt uitstekende functies zoals HD-video-opnames, IP67-certificering voor robuuste prestaties, Bluetooth, Wifi & GPS-connectiviteit, achtergrondgeluidonderdrukking voor heldere opnames en een ingebouwde microfoon. Met zijn vermogen om vuurwapens te detecteren en berichten te sturen bij ongeholsterd gebruik, biedt de VB-400 een ongeëvenaarde veiligheidsoplossing voor uw team.

Transparante productfoto bodycam edesix vb-400

De Motorola V500 Bodycam

De Motorola V500 Bodycam markeert een essentiële stap vooruit in openbare veiligheid. Met functies zoals realtime streaming, uitgebreide opslag en hoogwaardige videokwaliteit biedt de V500 een krachtige oplossing voor kritieke gebeurtenissen. Ontworpen voor extreme omstandigheden, met LTE, WiFi en Bluetooth-connectiviteit, maakt de V500 het mogelijk om incidenten in realtime te volgen, configuratiewijzigingen op afstand uit te voeren en een uitgebreid archief van incidenten te behouden met zijn royale 128GB opslagcapaciteit. Kies voor de nieuwste bodycam op de markt en verhoog de effectiviteit van uw operaties.

V500 bodycam productfoto voorkant

Conclusie

De nieuwste bodycams zijn niet alleen een cruciaal hulpmiddel voor veiligheid en bewijsverzameling, maar ze vormen ook een integraal onderdeel van een geïntegreerde communicatieoplossing voor teams in verschillende sectoren. Bij Comfective streven we ernaar om de veiligheid en efficiëntie van uw team te verbeteren met hoogwaardige producten en deskundige ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw team kunnen helpen om beter verbonden en beter beschermd te zijn.

omslagfoto van een blogpost over de nieuwste bodycams van 2024
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down