Skip to main content
Bedrijfsnieuws

Kosteloze Annulering Inhuuropdrachten!

Comfective biedt klanten kosteloze annulering of verplaatsing van portofoon inhuuropdrachten bij noodgedwongen annulering door Coronavirus (COVID-19).

De overheid en het RIVM hebben vergaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus in Nederland tegen te gaan. Voor veel bedrijven en organisaties brengt dit grote onzekerheden met zich mee.

Vanwege deze onzekerheden heeft Comfective ervoor gekozen om alle festival- en evenementen organisatoren de mogelijkheid te bieden om inhuuropdrachten voor portofoon oplossingen kosteloos te annuleren (of wijzigen) indien het Coronavirus (COVID-19) het doorgaan van het festival in 2020 onmogelijk maakt. Dit geldt zowel voor lopende inhuuropdrachten als voor nieuwe inhuuropdrachten.

Wij hopen hiermee een passende oplossing te bieden voor alle evenementen- en festival organisatoren die ondanks deze onzekere situatie toch graag een (voor zover mogelijk) degelijke voorbereiding voor hun evenement willen. Klik hier voor meer informatie over portofoon verhuur bij Comfective.

Leave a Reply