Skip to main content
Bedrijfsnieuws

Comfective exposant EventSummit 2020

EventSummit

Comfective is op de EventSummit 2020 in Rotterdam Ahoy aanwezig als exposant. Op 30 januari tonen wij ons portfolio aan Landelijke Motorola 4G portofoons & Body Worn Camera’s van Edesix.

Voorproefje 4G portofoons

De meer traditionele portofoons maken veelal gebruik van ‘ private’ gesloten netwerken. Hierbij wordt het werkgebied bepaald door de toegepaste infrastructuur en vaak betreft het een beperkte regio. Soms is het enkel het bedrijfsterrein of anders de directe omgeving hiervan.

Hoewel deze lokale netwerken onderling kunnen worden verbonden blijft het bereik van een portofoon beperkt tot de specifieke regio. Nieuwe portofoons, die voor wat betreft de vormgeving gelijken op de traditionele portofoons, bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van 3G, 4G en WiFi  netwerken en vormen hier een ‘gesloten’ gebruikersgroep.

Bezoek ons op de EventSummit

Geïnteresseerd? Wij nodigen u graag uit om ons en onze collega exposanten te komen bezoeken op dé dag voor de totale evenementenbranche.

De 12de editie op Donderdag 30 januari 2020 (10.30 tot 19.30) in 4 hallen van Rotterdam AHOY biedt nog meer beleving, inspiratie en inhoud!

  • Ruim 600 exposanten
  • Uitgebreid inhoudsprogramma met diverse aansprekende keynote sprekers
  • Heerlijk eten bij 14 geselecteerde mobiele keukens
  • Netwerken onder ruim 6.000 professionals
  • Borrel & feest

Boek uw kosteloze toegangskaart direct online!

Graag tot 30 januari!

 

Leave a Reply