comfective logo

Verbinding tussen Phonak hoortoestellen en de Motorola CLP446 & CLP446e portofoon!

Bij Comfective blijven we innoveren om communicatie voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste ontwikkeling aan te kondigen: een naadloze koppeling tussen de Motorola CLP446(e) portofoons en de hoortoestellen van Phonak.

Wat is er zo uniek aan deze integratie?

Met deze oplossing kunnen mensen met een gehoorbeperking volledig deelnemen aan groepscommunicatie binnen het filiaal. Deze oplossing zorgt ervoor dat de portofoon direct verbinding maakt met het hoortoestel, waardoor het dragen van een extra headset op het oor overbodig wordt.

Hoe werkt het systeem precies?

Deze innovatieve koppeling zorgt ervoor dat zowel portofooncommunicatie als omgevingsgeluiden helder worden opgevangen door het hoortoestel. Hierdoor kunnen mensen met een gehoorbeperking de geluiden om zich heen horen, maar ook binnen het filiaal goed kunnen communiceren met collega’s.

Wat betekent dit voor retailomgevingen?

Dit zorgt ervoor dat het communicatieproces, dat zó belangrijk is voor retailomgevingen, ook kan worden uitgevoerd door mensen met een gehoorbeperking.

We zijn trots dat we deze koppeling hebben weten te realiseren, waarmee we communicatie voor iedereen eenvoudig en toegankelijk maken.

Dit zorgt ervoor dat het communicatieproces, Bekijk hieronder de koppeling & neem contact op voor meer informatie!

Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down