comfective logo
Home » Team Sunweb test met 4G Portofoons Motorola

Team Sunweb test met 4G Portofoons Motorola

Wieler Portofoons

Team Sunweb heeft gedurende de eerste voorjaarsklassiekers zoals Omloop van het Nieuwsblad & Kuurne Brussel Kuurne uitgebreid getest met de 4G portofoons van Motorola Solutions. Zowel voor het heren als het dames wielerteam stelde Comfective 10 Motorola TLK100 portofoons ter beschikking. Met deze wieler portofoons konden zij met het team communiceren om zo onderweg ook met elkaar in contact te staan.

Helaas is het voorjaarsklassiekers seizoen vroegtijdig afgebroken waardoor we de testen niet hebben kunnen afronden. De eerste testresultaten met betrekking tot het bereik en de geluidskwaliteit zijn echter erg positief. Ten aanzien van het draagcomfort en het geluidsvolume van de headset zijn echter nog aanvullende tests nodig.

Op zich niet onlogisch aangezien we met een standaard headset van Motorola hebben getest. Deze unieke toepassing vraagt om maatwerk. Daarvoor zullen we in in overleg met Team Sunweb een alternatief zoeken en zou gauw er weer gekoerst wordt gaan we opnieuw testen.

We kijken uit naar de voortzetting van deze test en de samenwerking met Team Sunweb.

Radiocommunicatie voor uw sportevenement

Benieuwd wat wij voor uw evenement, organisatie of bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om een keer te sparren. Wij zijn direct te bereiken via de live chat en telefoon ( 088-0203203 ). Is uw vraag minder dringend? Dan kunt u ons mailen via info@comfective.nl.

Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Heeft u vragen?
Neem gerust contact op: 088 - 0203203
Contact pagina >
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down