comfective logo

Motorola wave on cloud

De Motorola Wave on Cloud app voor IOS & Android

De Motorola Wave applicatie is beschikbaar op zowel de Android als IOS mobiele telefoons en tablets. Na een persoonlijke inlog (welke gegenereerd wordt door de beheerder) heeft de gebruiker toegang tot de persoonlijke omgeving, waarbij meerdere rechten per (type) gebruiker gegeven kunnen worden. Zo kan een reguliere medewerker een ander profiel hebben dan een leidinggevende.
1
Allereerst de spraak omgeving. Hierin kan de gebruiker een individueel of groepsgesprek starten, de belhistorie zien en zijn/haar individuele contactenlijst. Tevens is het mogelijk om het actieve profiel tijdelijk te veranderen in bijvoorbeeld ‘niet storen’.
2
Daarnaast is er de berichten omgeving waarin tekstberichten, audiofiles, foto’s en video’s kunnen worden verzonden naar individuen of groepen. Tevens kunnen er met deze berichten bijlagen mee verzonden worden.
3
Tenslotte is er standaard een kaartmodule aanwezig, waarin (indien beschikbaar) locaties gedeeld kunnen worden of gezien van medegebruikers. Tevens kan hier een overzicht worden opgevraagd van alle actieve en inactieve gebruikers.
Bekijk licentievrije portofoons >
Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
Motorola tlk100
Robuust en gebruiksvriendelijk

De Motorola TLK100 Smart Portofoon is het beste van 2 werelden.

Deze nieuwste smart portofoon van Motorola heeft een ingebouwde simkaart welke roamed over alle datanetwerken van Nederland (Vodafone, KPN & T-mobile). Tevens is er een Wifi module ingebouwd indien 3G of 4G bereik niet beschikbaar is. De portofoon heeft in zekere zin het beste van twee werelden. De robuustheid en eenvoud van een portofoon en het bereik van een smartphone.

Indien er een data verbinding aanwezig is, kan deze portofoon overal ter wereld mee doen met de Wave on Cloud applicatie. Middels een speciaal ontwikkelde gateway is het tevens mogelijk een traditioneel (digitaal) Motorola portofoon netwerk te koppelen met deze smart portofoon of met de app op de smartphones.
Op afstand beheren en aansturen!

De Motorola Wave on Cloud Dispatcher / Centralisten Omgeving

De centralist speelt een erg belangrijke rol in veel organisaties. Via het portal aan de linkerzijde van de pagina heeft de centralist in 1 oogopslag een compleet overzicht van het aantal actieve gebruikers, de gevoerde gesprekken, de actieve gebruikersgroepen en indien beschikbaar een overzicht van de locaties van de gebruikers.

Motorola biedt de mogelijkheid om het startscherm zelf naar wens aan te passen. Via een eigen inlog via een webpagina wordt de omgeving geopend. Om spraakcommunicatie eenvoudiger te maken is er tevens de mogelijkheid om de PC een (zwanenhals) microfoon aan te sluiten.
Motorola wave on cloud
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down