comfective logo

Nieuw item: Aangepaste Portofoon Koffer voor Kenwood TK-3701D

Wij hebben geluisterd naar de wensen van onze klanten, hieruit blijkt dat er behoefte was aan een portofoon koffer. De grootste redenen? Vervoeren, opbergen en veiligstellen. Lees hieronder precies wat deze koffer kan betekenen voor jou!

Waarom & Voor wie?

Deze op maat gemaakte koffers zijn in ons assortiment met één belangrijk doel: Onze klanten voorzien van een complete communicatieoplossing. Hierdoor kunnen zij eenvoudig de portofoons vervoeren, opbergen en veiligstellen. Deze portofoon koffer is ontworpen met het oog op veiligheid en gemak, ideaal voor iedereen die de portofoons moet vervoeren.

Wat kan erin?

De koffer is verkrijgbaar zowel exclusief de apparatuur als inclusief 6x Kenwood TK-3701D en 1x Multilader. Daarnaast staan wij ook open voor koffers op maat van andere portofoon sets, neem contact met ons op als dat aan de orde is.

Materiaal van de koffer?

De buitenkant van deze portofoon koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen copolymeer materiaal, wat bekend staat om zijn schokbestendigheid. Het interieur is gemaakt van rasterschuim dat gevormd is naar de portofoons en accessoires.

Belangrijkste kenmerken:

  • Robuust ontwerp voor maximale bescherming
  • Geordende opslag voor portofoons en accessoires
  • Eenvoudig te dragen door ergonomisch handvat
  • Stapelbaar en geschikt voor iedereen

Met de toevoeging van deze portofoon koffer aan ons assortiment willen we onze klanten een verantwoorde en praktische oplossing bieden voor het vervoeren van belangrijke communicatieapparatuur.

De eerste koffers voor de Kenwood TK-3701D zijn al verkocht en we verwelkomen ook opdrachten voor koffers van andere portofoon sets.

Wij zijn graag bereid om, zoals je van ons gewend bent, telefonisch of digitaal in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Of bestel hem nu!

Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down