Skip to main content
 
 

Portofoon verhuur voor evenementen

Flexibel professionele portofoons huren tegen competitieve condities.

Portofoon Verhuur voor Evenementen

 

Comfective heeft een eigen verhuurvloot met professionele portofoons welke onder andere geschikt zijn voor evenementen en congressen.  Mocht er een versterker of repeater benodigd zijn voor extra capaciteit en bereik dan kunnen wij ook deze aanbieden. Wij werken alleen met portofoons van A merk  Motorola Solutions, welke wij voor uitgifte grondig controleren.

Portofoons zijn ideaal voor tijdelijk gebruik. Je creëert eenvoudig een eigen beveiligd onafhankelijk netwerk welke zonder vertragingen of belkosten groepscommunicatie mogelijk maakt. Wij zorgen ervoor dat het eventueel benodigde papierwerk wordt afgehandeld, zodat u een plug & play oplossing krijgt.

Waarom Motorola portofoons?

Marktleider Motorola
Motorola is de marktleider en specialist op het gebied van portofoon oplossingen. De kwaliteit en robuustheid is onovertrefbaar.

Eenvoudig te bedienen
De Motorola portofoons zijn erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Robuustheid
De Motorola portofoons zijn IP gecertificeerd en zijn hiermee ook uitermate geschikt voor outdoor / buiten evenementen

 Bereikbaarheid en advies
Comfective helpt u graag met de juiste keuze. U kunt ons telefonisch benaderen via 088-0203203, per chat of via ons contactformulier

 Waarom Comfective?

Transparante Tarieven
Comfective publiceert de meest recente tarieven op haar website. Deze tarieven betreffen all-in tarieven, die het gehele jaar blijven gelden.

Levering & service in heel Nederland
Wij leveren onze huur portofoons in heel Nederland. Onze tarieven zijn exclusief verzendkosten, maar garanderen het meest gunstige verzendtarief, afhankelijk van uw bestelling.

Afspraak=Afspraak
Indien u een offerte aanvraag of order plaatst bij Comfective wordt deze per email bevestigd en houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen.

 Bereikbaarheid en advies
Comfective helpt u graag met de juiste keuze. U kunt ons telefonisch benaderen via 088-0203203, per chat of via ons contactformulier

 

Motorola DP2400E | comfective.nl
Robuuste kanaalschakelaar
Heldere speaker
IP67 gecertificeerd en hiermee waterbestendig
Digitaal signaal en hierdoor meer bereik

Welke accessoires zijn beschikbaar?

Audio Accessoires
Comfective biedt twee verschillende audio accessoires. Enerzijds een headset met transparant oortje welke vanwege hygiënische redenen grondig wordt gereinigd en anderzijds een handmicrofoon welke op het lichaam wordt gedragen. Rechts ziet u de verschillen.

Accu’s / Batterijen
Elke verhuur portofoon wordt standaard uitgeleverd met een Li-ion accu welke volledig opgeladen minimaal 10 uur mee zal gaan. Toch adviseren wij om een aantal extra accu’s te bestellen, zodat uw communicatie kan blijven door gaan wanneer een portofoon niet of onvoldoende is opgeladen

Accessoires Festivak portofoons PMLN7269

Offerte aanvragen:

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij zullen er alles aan doen om deze zo spoedig als mogelijk te beantwoorden. De zomermaanden zijn hoogseizoen en we adviseren dan ook om offerte aanvragen voor deze periode vroegtijdig door te geven.

    We verhuren ook 4G portofoons van Motorola met een oneindig bereik. Meer informatie? Bel mail of chat met ons!

    Marco VermootenAccountmanager Comfective

    Heeft u nog vragen?