comfective logo

Welkom bij het team Jerom!

Wij verwelkomen Jerom als onze nieuwste aanwinst op het gebied van Digital Marketing. Door de unieke combinatie van een professionele sportcarrière en een gedegen opleiding zijn we enthousiast met de komst van Jerom!

De afgelopen 4 jaar heeft Jerom zijn talenten op het basketbalveld laten zien als professioneel basketballer voor Landstede Hammers te Zwolle. Met zijn toewijding, vastberadenheid en teamgeest heeft hij op het hoogste niveau in Nederland kunnen spelen.

Tegenwoordig heeft Jerom de beslissing genomen om zijn maatschappelijke carrière verder te ontwikkelen. Momenteel is hij ingeschreven voor de opleiding e-commerce aan het Windesheim, waar hij zich richt op het gebied van digitale handel en online marketing. Door de combinatie van werken en leren kan Jerom de kennis delen die hij op het Windesheim leert.

Jerom zal bij Comfective verantwoordelijk zijn over onze Digital Marketing-activiteiten. Hij zal verantwoordelijk zijn over het ontwikkelen en implementeren van innovatieve strategieën om ons merk te versterken, onze online zichtbaarheid te vergroten en daarmee de beste klantervaring te bieden.

"Ik ben enorm dankbaar dat Comfective mij op een positie zet waar ik kan groeien in mijn vaardigheden op het gebied van Digital Marketing", aldus Jerom. "Ik kijk er naar uit om de opgedane kennis van de opleiding direct toe te passen en waarde toe te voegen aan het team van Comfective."

Vaste klanten zullen ongetwijfeld veel contact hebben met Jerom. Hij is bereikbaar via jeromoudeaarninkhof@comfective.nl of telefonisch via 088-0203203

Aankondiging Jerom Oude Aarninkhof Collega
Je Paginatitel
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down