comfective logo

Nieuwe collega Comfective: Darina Martyniuk!

Bij Comfective zijn we verheugd om onze nieuwste aanwinst, Darina Martyniuk, aan jullie voor te stellen. Met een diploma in Letterkunde van de Nationale Linguïstische Universiteit in Kiev en meer dan vijf jaar Inside Sales-ervaring, voegt Darina niet alleen diepgaande expertise toe aan ons team, maar ook een meertalige dimensie.

Meertalige kennis:

Darina is een meester in talen. Ze spreekt vloeiend vier talen: Engels, Frans, Oekraïens en Russisch. Bovendien zet ze zich in om haar taalvaardigheden verder uit te breiden en is ze momenteel bezig met het leren van Nederlands. Haar talenkennis zullen een cruciale rol spelen in het versterken van onze internationale relaties en het verder ontwikkelen van onze buitenlandse bedrijvigheid.

Sales Ervaring:

Met meer dan vijf jaar Inside Sales-ervaring heeft Darina veel kennis opgedaan in het effectief benaderen van klanten, het begrijpen van hun behoeften en ervoor te zorgen dat de klant altijd centraal staat.

Je kunt Darina bereiken op onderstaand telefoonnummer!

Darina Martyniuk

Darina Martyniuk

Inside Sales Manager

088-0203203

Je Paginatitel
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
uitgegeven door motorola solutions logo aan comfective als platinum resellerlogo ISO 9001 certificering Comfective zwart wit
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down