Toont alle 6 resultaten

Vocovo is de draadloze groepscommunicatie oplossing voor retail & hospitality branche. 

Of het nu gaat om een eenvoudige groepscommunicatie oplossing met draadloze headsets of een volledige integratie van spraak, data en sensoren, Vocovo kan het allemaal. Al meer dan 83.000 gebruikers op ruim 6.000 locaties in 21 landen maken gebruik van de Vocovo oplossing en het aantal groeit gestaag. Vooral in thuisland Engeland wordt Vocovo al veel toegepast. Onder andere M&S, Boots & Primark maken gebruik van de oplossing. Vocovo is dus geschikt voor een breed pallet aan retailers. Gedacht kan worden aan doe-het-zelf retailers, tuincentra, kledingzaken & diervoeders. 

Het gebruik van groepscommunicatie als oortjes en deze draadloze headsets resulteert in een verbetering van de processen. Medewerkers kunnen efficiënter communiceren en leggen hierdoor minder grote afstanden af. Tevens wordt er minder gebruik gemaakt van de intercom & DECT telefoon wat resulteert in een hogere klanttevredenheid. Een investering in een Vocovo oplossing betaald zichzelf dus terug, vaak al binnen enkele maanden.  

Hoe werkt de Vocovo oplossing?

  • Gebruikers dragen een Vocovo S4 headset, met deze draadloze headset is de gebruiker in staat om kraakhelder over DECT frequenties te communiceren met een groep collega’s. Doordat er geen portofoon / radiosignalen worden gebruikt is de communicatie ruisvrij. 
  • Een basisstation ontvangt de signalen en stuurt deze door naar de desbetreffende gebruikersgroepen. Mocht er extra bereik nodig zijn, dan kan deze met repeaters worden bereikt waardoor bereik kan worden gegarandeerd. 
  • Optioneel kunnen call point drukknoppen worden geplaatst welke een ingesproken tekstbericht op de headsets geven. Er kunnen meerdere call points per winkel of horeca locatie worden geplaatst met ook meerdere spraakberichten. 
  • Indien de Vocovo oplossing worden verbonden met de cloud kan er allerlei data worden verzameld en worden doorgegeven via een online portal. Zo kun je zien hoe vaak een call button wordt geactiveerd en hoe snel de oproep wordt beantwoord,  

Meer weten over Vocovo? Neem contact op voor een kosteloze demo op locatie.