comfective logo
Home » Comfective tekent sponsorovereenkomst PEC Zwolle.

Comfective tekent sponsorovereenkomst PEC Zwolle.

Comfective tekent sponsorovereenkomst PEC Zwolle

Wij hebben recent een sponsorovereenkomst ondertekend bij en met PEC Zwolle, wat inhoudt dat wij vanaf aankomend eredivisie seizoen (2019-2020) een officiële sponsor van PEC Zwolle. Comfective ziet deze overeenkomst als een ideaal instrument om haar regiofunctie uit te breiden. Tevens zal Comfective de voetbalclub ontzorgen op het gebied van radiocommunicatie oplossingen en integraties en hiermee een bijdrage te leveren aan de veiligheid en effectiviteit voor bezoekers, vrijwilligers en personeel van de eredivisieclub.

Op de foto ondertekenen Jaap Meijer & Marco Vermooten van Comfective, gezamenlijk met Manouk Reimert van PEC Zwolle de overeenkomst.

Radiocommunicatie als groepscommunicatie

Bij Comfective ondersteunen wij graag organisatoren van evenementen bij de groepscommunicatie. Daarom zijn wij erg blij dat wij sponsor van PEC Zwolle zijn geworden. In een vol stadion is het essentieel voor de medewerkers en vrijwilligers om snel en direct te kunnen handelen. Het gebruik van radiocommunicatie biedt hen de mogelijkheid om constant met elkaar in verbinding te staan. Mobiele telefonie brengt de nodige obstakels met zich mee, denk alleen al aan de tijd die het iedere keer kost om een collega te kiezen en te bellen. Bij radiocommunicatie is het een kwestie van het indrukken van de PTT (push-to-talk) button om anderen te bereiken. Door middel van programmering vooraf kunnen wij samen met u bepalen wie in welke groep wordt geplaatst. Zo kunt u de communicatie scheiden, zodat bijvoorbeeld de verkeersregelaar niet wordt lastiggevallen met de melding van een agressieve supporter.

Benieuwd wat wij voor uw evenement, organisatie of bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om een keer te sparren.

Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Heeft u vragen?
Neem gerust contact op: 088 - 0203203
Contact pagina >
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down