comfective logo

Comfective ondersteunt de Cruyff Foundation!

Wij als Comfective zijn verheugd om de nieuwe samenwerking met de Johan Cruyff Foundation aan te kondigen. Als Business Friend van de Cruyff Foundation zullen wij hun waardevolle werk ondersteunen door het leveren van portofoons tijdens hun evenementen.

De Cruyff Foundation zet zich in om kinderen en jongeren te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten door middel van sport en spel. Met trots draagt de stichting de erfenis van de legendarische voetballer Johan Cruijff uit en streeft naar een inclusieve samenleving waarin elk kind, ongeacht hun achtergrond of beperkingen, de mogelijkheid krijgt om te sporten en te spelen.

Bij Comfective geloven we sterk in de kracht van sport en spel als middelen voor persoonlijke groei, teambuilding en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Deze samenwerking met de Cruyff Foundation stelt ons in staat om een positieve impact te maken in het leven van kinderen en jongeren, en hen de kans te geven zich te ontwikkelen op gebieden waar hun passie ligt.

Onze bijdrage aan de Cruyff Foundation bestaat uit het leveren van portofoons tijdens hun evenementen. Deze communicatiemiddelen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid en coördinatie van de activiteiten. Door het verstrekken van deze apparatuur willen we ervoor zorgen dat de evenementen van de Cruyff Foundation soepel verlopen en dat er een optimale samenwerking is tussen alle betrokkenen.

Deze samenwerking met de Cruyff Foundation is een belangrijke stap voor Comfective en we zijn trots om deel uit te maken van de inspanningen van de stichting om jonge mensen te ondersteunen en hen kansen te bieden die hen kunnen helpen hun volledige potentieel te bereiken.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met de Cruyff Foundation en hopen dat onze bijdrage een positief verschil zal maken in het leven van de kinderen en jongeren.

Je Paginatitel
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down