comfective logo

Comfective neemt deel aan internationale retailbeurs in Parijs

Als Comfective zijn we verheugd om aan te kondigen dat wij deelnemen aan de Tech for Retail beurs in Parijs, die zal plaatsvinden op 28-29 november 2023.

Wat is de Tech for Retail beurs?

Dit is de grootste beurs voor technologische ontwikkelingen op retailgebied in Frankrijk, met meer dan 300 exposanten en meer dan 8000 bezoekers uit het hogere management. Hier zullen sprekers van retailketens zoals Monoprix en Auchan aanwezig zijn om inzicht te geven in de laatste trends en strategieën binnen de retailindustrie.

Wat is het belang van groepscommunicatie in de retail?

Groepscommunicatie in de retail is nog nooit zo belangrijk geweest; het snel kunnen inspelen op klantbehoeften, het effectief kunnen communiceren met medewerkers en het gevoel van veiligheid van de werknemers door meteen hulp te kunnen inschakelen.

Wat gaan wij tentoonstellen?

Onze oplossingen voor de retail branche omvatten een breed scala aan producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van de communicatie, beveiliging en coördinatie in supermarkten en andere retail ondernemingen. Op de beurs zullen wij onder andere onze geavanceerde portofoons, innovatieve bodycams, DECT-systemen en servicebuttons demonstreren. Met deze technologieën bieden wij de benodigde tools om de communicatie in de retail omgeving te optimaliseren en uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Waarom staan wij in Parijs?

Deze Franse beurs biedt internationale kansen voor groei en het aangaan van nieuwe samenwerkingen in de retail sector. Op deze beurs willen we tonen hoe onze communicatieoplossingen de toekomst van groepscommunicatie in de retail zullen vormgeven.

portret in cirkel van marco vermooten

Wij zijn vastbesloten om onze internationale klanten uit te breiden en deze beurs biedt een fantastische kans voor Comfective.

Marco Vermooten

Bekijk hier al onze communicatieoplossingen voor de retailsector!

Je Paginatitel
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
uitgegeven door motorola solutions logo aan comfective als platinum resellerlogo ISO 9001 certificering Comfective zwart wit
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down