comfective logo

Comfective installeert draadloze communicatie oplossing bij Plus

Na een succesvolle eerste implementatie bij Plus Rockanje, presenteren we met trots onze nieuwste draadloze oplossing: het Yealink DECT-systeem. Deze geavanceerde technologie is ontworpen om de communicatie in de retail te optimaliseren en de huidige ontwikkelingen rondom draadloze communicatie te implementeren. Yealink DECT supermarkt

Efficiënter en hygiënischer communiceren

We hebben goed geluisterd naar de problemen die veel bedrijven hebben met standaard retail portofoons. Met Yealink hebben gebruikers geen last meer van de kabels, ze zorgen ervoor dat opladen makkelijker gaat en zorgen voor meer hygiëne. Deze oplossing heeft een afneembaar oorkussen dat makkelijk verwisseld kan worden, wat het hygiënischer maakt.

Hoe werkt het? Ontdek onze slimme opzet

Productfoto van de Yealink WH62 mono headset in oplader

De werking van het DECT systeem met Yealink headsets is eenvoudig en doeltreffend. We beginnen met de installatie van één DECT-Manager, een centraal station dat vaak wordt verbonden met het telefoonnetwerk. Dit vormt het hart van het systeem.

Vervolgens plaatsen we basisstations in de betreffende ruimte. Deze stations zijn de schakels tussen de DECT-Manager en de headsets. De Yealink headsets worden verbonden met deze basisstations, wat je de vrijheid geeft om zonder beperkingen draadloos te bewegen.

Deze slimme opstelling maakt het mogelijk om al je werkzaamheden uit te voeren terwijl je geniet van een heldere en betrouwbare gesprekskwaliteit. Het systeem zorgt ervoor dat je altijd in contact staat met je team, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels, storingen of beperkte mobiliteit.

Waar past het Yealink DECT systeem perfect?

Ons veelzijdige DECT systeem met Yealink headsets en handsets biedt aanzienlijke voordelen in diverse bedrijfsomgevingen. Het is geschikt voor:

  • Supermarkten: Of het nu gaat om het coördineren van schappen vullen of klantenservice, ons DECT systeem zorgt voor moeiteloze communicatie in alle hoeken van de supermarkt. Medewerkers kunnen vrij bewegen zonder zich zorgen te maken over bekabelde verbindingen, waardoor werkzaamheden beter kunnen worden uitgevoerd.
  • Bouwmarkten: In een dynamische omgeving zoals een bouwmarkt kunnen onze DECT systemen een cruciale rol spelen bij het stroomlijnen van teamcommunicatie. De geavanceerde Yealink WH62 en WH63 headsets maken naadloze interactie mogelijk tussen verschillende afdelingen, terwijl medewerkers vrij kunnen bewegen zonder hinderlijke kabels.
  • Horeca: In de horecasector is efficiënte communicatie essentieel. Ons DECT systeem maakt naadloze samenwerking tussen keuken, bediening en manager mogelijk, terwijl medewerkers vrij kunnen bewegen zonder hinderlijke kabels.
  • Winkels: In een winkelomgeving is klantenservice van groot belang. Het DECT-systeem stelt de werknemers in staat om in real-time te communiceren over klantbehoeften, voorraadniveaus en speciale verzoeken.

De flexibiliteit van ons DECT systeem wordt benadrukt doordat zowel headsets als handsets kunnen worden gebruikt, zodat iedereen, ongeacht hun voorkeur, naadloos kan communiceren met het team. Bovendien ondersteunen onze DECT-systemen meerdere gelijktijdige gesprekken en Push-to-Talk (PTT). Hierdoor is real-time interactie mogelijk is, ongeacht de drukte of complexiteit van de situatie. Met ons systeem wordt effectieve en efficiënte communicatie een realiteit in elke bedrijfscontext.

Is dit iets voor jouw situatie?
Ons geavanceerde DECT systeem met Yealink headsets biedt een oplossing voor moeiteloze communicatie in supermarkten, bouwmarkten, horeca en winkels. Met de flexibiliteit van zowel headsets als handsets, geniet je van vrijheid en heldere gesprekskwaliteit. Wij zijn graag bereid om, zoals je van ons gewend bent, telefonisch in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Bel ons op 088-0203203 voor meer informatie!

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@comfective.nl. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan een verbeterde communicatie.

Yealink DECT in een supermarkt

Je Paginatitel
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down