comfective logo

Comfective en Tiem werken samen

Comfective kondigt met trots de nieuwe samenwerking aan met sociaal werk- en ontwikkelbedrijf Tiem. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze doelen te realiseren op het gebied van maatschappelijk ondernemen en Tiem weet hoe dat werkt.

Tiem gelooft in werkgeluk voor iedereen. Ook wanneer werk niet vanzelfsprekend is. Ze staat bekend om haar expertise in het bieden van werkgelegenheidskansen en trainingen aan mensen die hierbij ondersteuning nodig hebben. Door deze samenwerking realiseren we een inclusieve arbeidsmarkt in de regio Zwolle.

Tiem gaat voor Comfective ompakken, assembleren, programmeren, labelen en verzenden van onze meest verkochte retail portofoon, de Motorola CLP446e.

“Bij Comfective vinden we MVO erg belangrijk, door onze werkzaamheden uit te besteden aan Tiem kunnen we bijdragen aan de maatschappij en de omgeving Zwolle,” aldus Jaap Meijer.

Tiem over de samenwerking met Comfective

Het werk van Comfective is een welkome aanvulling op het werkaanbod van de prikkelarme afdeling. Naast het assembleren van de portofoon moet de afdeling ook software op de portofoon zetten. De combinatie van assemblage en computerwerk maakt het een interessante werksoort. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig. Jaap en Marco zijn fijne mensen om mee samen te werken. Informeel, korte lijnen en problemen lossen we samen snel op.

Marleen, medewerkster op de prikkelarme afdeling verpakt de portofoon

Marleen vertelt: “Ik vind het een waardevol product waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. Verantwoordelijk werk dus.”

"Goed werk leveren is voor iedereen belangrijk. Mensen die uitzonderlijk werk leveren, voelen zich uitzonderlijk, zijn tevreden, gaan met plezier naar het werk en voldaan weer naar huis. In dit geval is werken met portofoons Tiemwork, die mensen met elkaar verbindt..."

Dick Schuurman, leidinggevende van de afdeling.

Je Paginatitel
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down