comfective logo
Home » Aanbevolen reiniging en desinfectie richtlijnen portofoons & accessoires als reactie op het coronavirus (COVID-19)

Aanbevolen reiniging en desinfectie richtlijnen portofoons & accessoires als reactie op het coronavirus (COVID-19)

Aanbevolen algemene reiniging en desinfectie richtlijnen als reactie op het coronavirus (COVID-19)

Als reactie op het coronavirus (COVID-19) biedt Motorola Solutions aanbevolen reiniging en desinfectie richtlijnen voor portofoons, bodycams en accessoires gebaseerd op de huidige kennis van het begrip portofoon hygiëne. Volgens wereldwijde gezondheidsautoriteiten verlaagt het verwijderen van ziektekiemen, vuil en onzuiverheden van oppervlakken, het risico op het verspreiden van infecties. Gebruik makend van chemische desinfectiemiddelen kunnen ziektekiemen worden gedood die na het reinigen op het oppervlak achterblijven, wat het risico op verspreiding verder verkleint. 

Algemene schoonmaak instructies:

  •  Breng 0,5% afwasmiddel-water oplossing aan met een doek en gebruik vervolgens een stijve, niet-metalen borstel met korte haren om al het losse vuil te verwijderen op het apparaat. 
  • Gebruik een zachte, absorberende, pluisvrije doek of tissue om de oplossing te verwijderen en droog het apparaat.
  • Zorg ervoor dat er geen schoonmaakmiddelen in de buurt van connectoren, scheuren of spleten blijft zitten.

Desinfecteren:

  • Apparaten kunnen worden gedesinfecteerd door ze af te vegen met vrij verkrijgbare isopropyl alcohol (ontsmettingsalcohol) met ten minste 70% alcoholconcentratie.
  • Bij het reinigen met isopropyl alcohol mag de alcohol nooit rechtstreeks op het apparaat worden aangebracht. Het moet worden aangebracht op een doek, die vervolgens wordt gebruikt om het apparaat schoon te maken.
  • De effecten van bepaalde chemicaliën en hun dampen kunnen schadelijke effecten hebben op kunststoffen en de metalen behuizing.

Gebruik geen bleekmiddel, oplosmiddelen of reinigingssprays om uw apparaat te reinigen of te desinfecteren.

BELANGRIJK:

Motorola Solutions, Inc. kan en heeft niet bepaald of een specifiek schoonmaakmiddel  effectief is bij het verwijderen van specifieke vreemde stoffen (inclusief virussen) uit het apparaat, en ook niet of een desinfectiemiddel alle ziektekiemen of virussen zal verwijderen. 

Echter, de bovenstaande reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen en processen zijn goedgekeurd voor gebruik door Motorola Solutions, Inc. in verband met hun desinfecterende effect op het fysieke apparaat. Raadpleeg de documentatie van de chemische fabrikant voor meer informatie over de doeltreffendheid van schoonmaakproducten met betrekking tot vreemde stoffen (zoals virussen).

Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Heeft u vragen?
Neem gerust contact op: 088 - 0203203
Contact pagina >
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down