Skip to main content
Algemeen

Win een servicebutton t.w.v. €795,- met deze vragenlijst!

Winactie

Wij horen graag van u! Samen met onze strategische partners streven wij er iedere dag naar om u te voorzien van producten en diensten die écht hout snijden.

Mag ik 5 minuten van uw tijd vandaag?
Ik wil u graag uitnodigen om mee te doen aan een kort onderzoek naar de verschillende manieren van communiceren op de werkvloer in de retail.

Even voorstellen

Ik ben Dylan Bisschop, een laatstejaarsstudent Marketing aan het Windesheim in Zwolle. Momenteel werk ik aan mijn afstudeeropdracht voor Comfective. Ik hoop met dit onderzoek inzicht te krijgen in de beweegredenen voor de keuze om wel óf niet de portofoons en oortjes te gebruiken. Dit onderzoek zal als input fungeren voor verdere productontwikkeling.

Korte vragenlijst

Ik heb een vragenlijst opgesteld voor ondernemers, managers en leidinggevenden in de retail. Het onderzoek is gefocust op supermarkten, bouwmarkten (doe-het-zelfzaken) en kleding- en schoenenzaken. Tikt u deze boxen? Dan zoek ik u!

Door het invullen van de korte vragenlijst helpt u mij afstuderen. Dit zal ongeveer 1 à 2 minuten duren. Met uw gegevens wordt zorgvuldig en betrouwbaar omgegaan. De resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Valt u zelf niet binnen de groep? Dan zou u mij verder kunnen helpen door dit artikel of de vragenlijst door te sturen naar personen die wél binnen deze groep vallen! (denk aan uw collega, leidinggevende, vriend/vriendin, familie, kennis etc.)

Winactie

Samen met Comfective en Orangewave Solutions heb ik aan deze vragenlijst een leuke winactie gekoppeld! Met het invullen van deze vragenlijst maakt u namelijk kans op een gepersonaliseerde servicebutton van OrangeWave Solutions voor in uw winkel ter waarde van €795,-! Om kans te maken op deze prijs dient u de vragenlijst volledig af te ronden en op de laatste pagina uw e-mailadres achter te laten. Voor vragen of opmerkingen m.b.t. dit onderzoek kunt u mij gerust even contacten via dylanbisschop@comfective.nl.

.
VUL HIER DE VRAGENLIJST IN!

Leave a Reply