comfective logo

Voice Logging

Voice Logging

Alle spraakoproepen van uw digitale communicatiesysteem kunnen centraal gelogd en opgeslagen worden op een server. Deze server kan lokaal worden geplaatst of in de cloud. U bepaalt zelf wie er toegang krijgt tot deze data en hoe lang de gesprekken bewaard worden alvorens ze vernietigd worden. Deze voice logging mogelijkheid kan bij incidenten van doorslaggevend belang zijn en in sommige gevallen kan dit zelfs geëist worden door verzekeringsmaatschappijen.

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
checkbox voor unique selling points
Het draagt bij aan veiligheid van de gebruikers
Wanneer zich een noodsituatie voordoet heeft u een volledig overzicht van de gesprekken die gevoerd worden. Tevens kunt u gesprekken terugluisteren indien zich er onduidelijkheden voordoen.
checkbox voor unique selling points
Eenvoudige installatie en implementatie
U heeft geen geavanceerde infrastructuur nodig om de spraak van uw radionetwerk op te slaan, de server op de data op te slaan, kan zowel lokaal op uw locatie als in de cloud staan.
checkbox voor unique selling points
Bij een calamiteit heeft u bewijsmateriaal
Doordat alle spraak wordt opgeslagen heeft u niet alleen een volledig overzicht, maar ook bewijslast naar eventuele externen als verzekeraars.
Vraag onze mogelijkheden >
portofoon koptelefoon
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down