Comfective logo

Outdoor Tracking via GPS

Outdoor Tracking via GPS

Outdoor Tracking is een super interessante aanvulling op uw portofoonsysteem. De nieuwste generatie DMR en TETRA portofoons hebben de mogelijkheid om te worden uitgerust met GPS functionaliteit. Comfective heeft de mogelijkheid om deze GPS data te verzamelen en weer te geven op een kaart in onze applicatie. Deze kaart wordt realtime ververst, zodat u in een overzicht de locaties van al uw collega’s kan zien.

Tevens heeft u de mogelijkheid om aan het eind van een werkdag en/of werkweek de totale route historie van de desbetreffende portofoon te tracken of om in de historie te kijken waar een portofoon zich op een bepaald tijdstip bevond. Mocht een portofoon zich buiten het vooraf ingestelde GPS gebied bevinden, kan hier tevens realtime een alarmmelding voor worden afgegeven.

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
checkbox voor unique selling points
Het draagt bij aan veiligheid van de gebruikers
Wanneer zich een noodsituatie voordoet heeft u een realtime overzicht van de locatie van de portofoon gebruikers. Dit draagt bij aan de veiligheid doordat responstijden worden geminimaliseerd wat levensreddend kan werken.
checkbox voor unique selling points
Het draagt bij aan de verantwoording van medewerkers
Met geavanceerde opties betreffende reglementen en waarschuwingen kunt u bijvoorbeeld nachtbewakers monitoren welke een ronde door uw gebouw lopen. De coördinator kan pro actief worden geïnformeerd over afwijkingen van de route en hierop acteren of alarmeren indien nodig.
Vraag onze mogelijkheden >
Outdoor tracking
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!