comfective logo

Network Monitoring

Network Monitoring

Network Monitoring is een hulpmiddel voor diepgaande analyse en controle over aangesloten infrastructuur en randapparatuur. Met Comfective Monitoring kunnen de prestaties van het digitale radionetwerk worden gecontroleerd.

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
checkbox voor unique selling points
Realtime Monitoring
grafische weergave van spraak- en data activiteiten, deze wordt ontvangen door data van repeaters en maakt het mogelijk om het systeem realtime te bewaken.
checkbox voor unique selling points
Alarm Log & Notificaties
Is een van de beste manieren om meer te weten te komen over alarmen, het informeert bijvoorbeeld over repeater sotringen of over de status van IP-routers of back-up stroombronnen. Gebeurtenissen met kritieke, hoge of minimale ernst worden respectievelijk rood, roze en geel gemarkeerd. Naast het controleren van actuele gebeurtenissen, biedt Alarmlog de mogelijkheid om opgeslagen gebeurtenissen gedurende een bepaalde periode te bekijken. Het flexibel meldingssysteem maakt het tevens mogelijk om systeembeheerders via e-mail of sms op de hoogte te stellen in het geval van incidenten in het netwerk.
checkbox voor unique selling points
Remote Repeater Control
Remote repeater controle voor aangesloten repeaters, hiermee kan remote oftewel op afstand van kanaal worden gewisseld, het vermogensniveau kan worden aangepast, en de repeater kan in- en uitgeschakeld worden.
Vraag onze mogelijkheden >
Wave on Cloud dispatch met app
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down