comfective logo

Dispatching

Dispatching

Dispatching functionaliteit maakt het mogelijk om vanaf een centrale locatie uw gesprekken te monitoren en te met elkaar te verbinden. De Comfective dispatcher geeft standaard een overzicht van het aantal actieve gebruikers weer en geeft tevens de mogelijkheid om vanaf uw dispatch omgeving te communiceren met deze gebruikers. Eventueel is de dispatching software aan te vullen met dispatch hardware als bijvoorbeeld een zwanenhalsmicrofoon om de communicatie eenvoudiger te maken.

Heeft u reeds een bestaande portofoon en/of mobilofoon installatie, dan is het soms mogelijk om deze functionaliteit toe te voegen aan uw bestaande netwerk. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Motorola Solutions logo
Vokkero Logo
Kenwood logo
logo vanyealink in het blauw
realwear logo
checkbox voor unique selling points
Job Ticketing
Met de Job Ticket functionaliteit welke standaard in de dispatch module zit, kunt u de gebruikers per tekstbericht opdrachten geven die geaccepteerd/geweigerd dienen te worden. Dit draagt bij aan de effectiviteit van uw organisatie.
checkbox voor unique selling points
Man Down of Lone Worker
In het geval van een noodsituatie waarbij een man down of lone worker functionaliteit is ingeschakeld kunt u vanuit de dispatch omgeving direct anticiperen.
checkbox voor unique selling points
Uitbreiding
Dispatching kan worden uitgebreid met andere applicaties als indoor tracking, outdoor tracking & voice logging. Hiermee kunt u in 1 overzicht, het volledige radionetwerk monitoren.
Vraag onze mogelijkheden >
Motorola wave dispatch
Transparant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot licentievrije portofoons? Wij adviseren u hier graag over, via de telefoon, chat of e-mail denken we graag met u mee.
Advies op maat >
Motorola ION Achterkant comfective
Comfective wit logo
Hasselterdijk 20 F
8043 PD Zwolle
088-0203203
info@comfective.nl
Webwinkel keur transparante logo
Paypal logo
iDeal logo
Bancontact logo
Sofort Logo
hello world!
chevron-down