Skip to main content
 
 

Tetra portofoons

Elke afzonderlijke gebruikersgroep prioriteren

Terrestrial Trunked Radio

Tetra is de standaard voor Europese Trunking Radionetwerken. TETRA portofoons kunnen ingezet worden in vrijwel alle situaties waarin wordt gevraagd om een oplossing voor bedrijfskritische en zelfs missiekritische communicatie. De TETRA standaard is interoperabel, wat inhoudt dat randapparatuur van verschillende merken door elkaar heen gebruikt kan worden. De belangrijkste speler op de TETRA markt is Motorola Solutions.

Single site en Multi site

TETRA portofoons werken met netwerken die geschikt zijn voor vele tientallen gesprekskanalen en tienduizenden gebruikers. TETRA is erg schaalbaar, waarbij dit geleverd kan worden als zowel een single- als multi site oplossing. Single site oplossingen zijn afhankelijk van één lokale carrier (drager) in het netwerk. Bij een multi site oplossing worden de netwerken kan dit onbeperkt worden uitgebreid tot vele sites, voor bijvoorbeeld landelijke dekking.

De uitgebreide diversiteit aan randapparaten zoals portofoons, mobilofoons, pagers en de beschikbare applicaties zorgen voor zeer veel gebruiksmogelijkheden. Tetra wordt vooral gebruikt bij de overheid, in de (petro)chemie, door energiebedrijven en vliegvelden maar is ook prima geschikt voor kleinere bedrijfsoplossingen.

Gebruik Motorola TETRA portofoon

TETRA portofonie wordt gekenmerkt door:

 Zeer snelle gespreksopbouw

Uitstekende gesprekskwaliteit

Goede interconnectie mogelijkheden

Uitgebreide mogelijkheid voor prioritering van gesprekken

Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot de TETRA producten dan adviseren wij u graag hierover, bezoek hiervoor ons contact pagina

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Oplossingen per sector

Elke sector heeft zijn eigen unieke kenmerken, leer meer over deze specifieke kenmerken.

Webshop

Onze webshop geeft een actueel overzicht weer van de huidige TETRA portofonie oplossingen