Tetra portofonie

Priorteer elke afzonderlijke gebruikersgroep

Tetra portofonie

Tetra is de standaard voor Europese Trunking Radionetwerken. De Tetra standaard is interoperabel wat inhoudt dat randapparatuur van verschillende merken door elkaar heen gebruikt kan worden. De belangrijkste speler op de TETRA  markt is Motorola Solutions.

Tetra netwerken zijn geschikt voor vele tientallen gesprekskanalen en tienduizenden gebruikers. Tetra is leverbaar als single site oplossing, middels het gebruik van een zogenoemde lokale carrier en kan bijna onbeperkt worden uitgebreid tot vele sites, voor bijvoorbeeld landelijke dekking. In vrijwel alle situaties waarin wordt gevraagd om een oplossing voor bedrijfskritische en zelfs missiekritische communicatie kan Tetra worden ingezet.

De uitgebreide diversiteit aan randapparaten zoals portofoons, mobilofoons, pagers en de beschikbare applicaties zorgen voor zeer veel gebruiksmogelijkheden. Tetra wordt vooral gebruikt bij de overheid, in de (petro)chemie, door energiebedrijven en vliegvelden maar is ook prima geschikt voor kleinere bedrijfsoplossingen.

Tetra portofonie wordt gekenmerkt door:

 Zeer snelle gespreksopbouw

Uitstekende gesprekskwaliteit

Goede interconnectie mogelijkheden

Uitgebreide mogelijkheid voor prioritering van gesprekken in verschillende klassen.


Heeft u vraag naar de functionele mogelijkheden die in relatie staan tot de Tetra producten dan adviseren wij u graag hierover, bezoek hiervoor ons contact pagina

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Oplossingen per sector

Elke sector heeft zijn eigen unieke kenmerken, leer meer over deze specifieke kenmerken.

Webshop

Onze webshop geeft een actueel overzicht weer van de huidige TETRA portofonie oplossingen