Skip to main content
 
 

Outdoor Tracking via GPS

Een actueel overzicht, van wie zich waar begeeft

Outdoor Tracking via GPS

Outdoor Tracking is een super interessante aanvulling op uw portofoonsysteem. De nieuwste generatie DMR en TETRA portofoons hebben de mogelijkheid om te worden uitgerust met GPS functionaliteit. Comfective heeft de mogelijkheid om deze GPS data te verzamelen en weer te geven op een kaart in onze applicatie. Deze kaart wordt realtime ververst, zodat u in een overzicht de locaties van al uw collega’s kan zien.

Tevens heeft u de mogelijkheid om aan het eind van een werkdag en/of werkweek de totale route historie van de desbetreffende portofoon te tracken of om in de historie te kijken waar een portofoon zich op een bepaald tijdstip bevond. Mocht een portofoon zich buiten het vooraf ingestelde GPS gebied bevinden, kan hier tevens realtime een alarmmelding voor worden afgegeven.

Outdoor Tracking GPS

Voordelen van GPS Tracking zijn:

 

Het draagt bij aan veiligheid van de gebruikers
Wanneer zich een noodsituatie voordoet heeft u een realtime overzicht van de locatie van de portofoon gebruikers. Dit draagt bij aan de veiligheid doordat responstijden worden geminimaliseerd wat levensreddend kan werken.

Het draagt bij aan de verantwoording van medewerkers
Met geavanceerde opties betreffende reglementen en waarschuwingen kunt u bijvoorbeeld nachtbewakers monitoren welke een ronde door uw gebouw lopen. De coördinator kan pro actief worden geïnformeerd over afwijkingen van de route en hierop acteren of alarmeren indien nodig.


Heeft u reeds een bestaande portofoon en/of mobilofoon installatie, dan is het soms mogelijk om deze functionaliteit toe te voegen aan uw bestaande netwerk. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Oplossingen per sector

Elke sector heeft zijn eigen unieke kenmerken, leer meer over deze specifieke kenmerken.

Webshop

Onze webshop geeft een actueel overzicht weer van de huidige applicaties weer