Skip to main content
 
 

Network Monitoring

Monitor infrastructuur en randapparatuur via een softwaretool

Network Monitoring

Comfective Monitoring is een hulpmiddel voor diepgaande analyse en controle over aangesloten infrastructuur en randapparatuur. Met Comfective Monitoring kunnen de prestaties van het digitale radionetwerk worden gecontroleerd:

 

Realtime Monitoring

grafische weergave van spraak- en data activiteiten, deze wordt ontvangen door data van repeaters en maakt het mogelijk om het systeem realtime te bewaken.

Alarm Log & Notificaties
Is een van de beste manieren om meer te weten te komen over alarmen, het informeert bijvoorbeeld over repeater sotringen of over de status van IP-routers of back-up stroombronnen. Gebeurtenissen met kritieke, hoge of minimale ernst worden respectievelijk rood, roze en geel gemarkeerd. Naast het controleren van actuele gebeurtenissen, biedt Alarmlog de mogelijkheid om opgeslagen gebeurtenissen gedurende een bepaalde periode te bekijken. Het flexibel meldingssysteem maakt het tevens mogelijk om systeembeheerders via e-mail of sms op de hoogte te stellen in het geval van incidenten in het netwerk.

Remote Repeater Control

Remote repeater controle voor aangesloten repeaters, hiermee kan remote oftewel op afstand van kanaal worden gewisseld, het vermogensniveau kan worden aangepast, en de repeater kan in- en uitgeschakeld worden.  

Heeft u reeds een bestaande portofoon en/of mobilofoon installatie, dan is het soms mogelijk om deze functionaliteit toe te voegen aan uw bestaande netwerk. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Oplossingen per sector

Elke sector heeft zijn eigen unieke kenmerken, leer meer over deze specifieke kenmerken.

Webshop

Onze webshop geeft een actueel overzicht weer van de huidige applicaties weer