Skip to main content
 
 

Dispatching

Het centraal aansturen van de portofoon en mobilofoon gebruikers

Dispatching

Dispatching functionaliteit maakt het mogelijk om vanaf een centrale locatie uw gesprekken te monitoren en te met elkaar te verbinden. De Comfective dispatcher geeft standaard een overzicht van het aantal actieve gebruikers weer en geeft tevens de mogelijkheid om vanaf uw dispatch omgeving te communiceren met deze gebruikers. Eventueel is de dispatching software aan te vullen met dispatch hardware als bijvoorbeeld een zwanenhalsmicrofoon om de communicatie eenvoudiger te maken.

Voordelen van Dispatching zijn:

Job Ticketing
Met de Job Ticket functionaliteit welke standaard in de dispatch module zit, kunt u de gebruikers per tekstbericht opdrachten geven die geaccepteerd/geweigerd dienen te worden. Dit draagt bij aan de effectiviteit van uw organisatie.

Man Down of Lone Worker
In het geval van een noodsituatie waarbij een man down of lone worker functionaliteit is ingeschakeld kunt u vanuit de dispatch omgeving direct anticiperen.

Uitbreiding

Dispatching kan worden uitgebreid met andere applicaties als indoor tracking, outdoor tracking & voice logging. Hiermee kunt u in 1 overzicht, het volledige radionetwerk monitoren.

Heeft u reeds een bestaande portofoon en/of mobilofoon installatie, dan is het soms mogelijk om deze functionaliteit toe te voegen aan uw bestaande netwerk. Neem contact met ons op, of laat ons u bellen om de mogelijkheden te bespreken.   

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Oplossingen per sector

Elke sector heeft zijn eigen unieke kenmerken, leer meer over deze specifieke kenmerken.

Webshop

Onze webshop geeft een actueel overzicht weer van de huidige applicaties weer