Skip to main content
 
 

Portofoon Training & Support

Optimaal presteren door opgebouwde kennis en kunde

Portofoon Training & Support

Een goed radionetwerk biedt de gebruiker precies die mogelijkheden die nodig zijn voor een optimale en plezierige werking. Meer mogelijkheden kan verwarring opleveren; minder mogelijkheden beperkt de inzet en effectiviteit van de radio toepassing.

Om de mogelijkheden zo optimaal als mogelijk te gebruiken is het belangrijk dat de gebruiker zich comfortabel voelt in het dagelijkse gebruik. Om hierin bij te dragen bieden wij gebruikerstrainingen aan waarbij de gebruiker wegwijs wordt gemaakt in algemene zin en in de specifieke mogelijkheden van de eigen radio oplossingen. Afhankelijk van de inhoud en de doelgroep kunnen de trainingen individueel of klassikaal worden afgenomen. De trainingen worden gehouden bij u op locatie of op een afgesproken plaats.

Wanneer een radio oplossing eenmaal is geleverd kunnen bij het gebruik vragen ontstaan of komen er wellicht nieuwe wensen voor extra functies. Met uw vragen hieromtrent kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder bij uw vragen en problemen met uw oplossing.

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Oplossingen per sector

Elke sector heeft zijn eigen unieke kenmerken, leer meer over deze specifieke kenmerken.

Webshop

Onze webshop geeft een actueel overzicht weer van de huidige DMR portofonie oplossingen