Skip to main content

Test nu kosteloos en vrijblijvend de nieuwe Motorola CLP446E

De nieuwe en verbeterde standaard in retail oortjes. Robuust & Eenvoudig te bedienen

Discreet, snel, eenvoudig en modieus

Dit zijn de eigenschappen die de Motorola CLP446E het best laten omschrijven.
Nadat zijn voorganger de Motorola CLP446 de retail & hospitality branche voorgoed verandert heeft, was er behoefte aan een plus versie die met de CLP446E nu ingevuld is.

De CLP446E wordt standaard geleverd met:
Headset
Holster
Li-ion Accu
(Optionele) Lader
Nederlandstalige Handleiding

Een hogere accucapaciteit en hiermee gebruikersduur tot maximaal 20 uur paar laadcyclus, een robuustere headset aansluiting met mute mogelijkheid op de spreeksleutel en een hogere IP certificering maken de CLP446E tot een waardige opvolger, die qua specificaties ver boven de concurrentie uitstijgt.

Heb ik oortjes nodig?

Binnen duizenden bedrijven en organisaties heeft de toepassing, groepscommunicatie via portofonie zichzelf bewezen. Het draagt niet alleen bij aan effectiviteit en efficiency, maar ook aan het gevoel van veiligheid van bezoeker en medewerker.

Demoset aanvragen?

Wilt u eens Kosteloos en vrijblijvend testen of persoonlijk advies? Neem contact op via mail, chat of telefoon en wij helpen u graag verder.

Servicebutton retail portofoons Orangewave
Hogere klanttevredenheid

Smartvoice drukknoppen en sensoren

SmartVoice is een innovatieve communicatieoplossing, waarmee u uw personeel optimaal inzet en in staat stelt om snel op klantvragen te anticiperen. SmartVoice werkt als volgt: er komt een klant bij de onbemande servicebalie. Daar ziet hij een display met de boodschap: ‘Hulp nodig? Zwaai even.’

Zodra hij zijn hand voor de display houdt, licht deze op en wordt er automatisch een gesproken bericht naar het winkelpersoneel gestuurd. In hun oortjes (portofoons) horen zij: ‘Er staat iemand bij de servicebalie.’ De balieverantwoordelijke reageert direct via de portofoon, zodat de rest van zijn collega’s lekker door kunnen werken.

Vraag de Motorola CLP446E demoset aan:

  Onze klanten

  Meer Informatie?

  Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

  Online Kosteloze Schouwing

  Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

  Webshop

  De webshop geeft een actueel overzicht weer van de mogelijkheden in de retail