Skip to main content
 
 

Partners

Onze strategische partners stellen ons in staat succesvol te zijn

Alleen met de juiste partners succesvol!

 

Alleen door samen te werken met de beste leveranciers en fabrikanten zijn wij in staat om hoogwaardige oplossingen te leveren en tevreden klanten te creëren. Comfective werkt samen met verschillende A merk fabrikanten. Onze belangrijkste leverancier is Motorola Solutions. Bij deze Amerikaanse fabrikant van portofoons & bodycams hebben wij de hoogst mogelijke certificering, namelijk de Platinum Partner Status. Ook hebben wij in 2021 een award gewonnen voor grootste groeipartner in de EMEA.

Naast de portofoons van Motorola, leveren wij ook portofoons van Kenwood en Hytera, hiermee kunnen wen een compleet portfolio aanbieden aan analoge, digitale, tetra en 4g portofoons. Om een totaaloplossing te kunnen leveren voeren wij het portfolio van Orangewave Solutions. Met de Orangewave producten zijn we in staat portofoon omgevingen uit te breiden met drukknoppen & sensoren.

De juiste draag & spreek/luister accessoires zoals headsets en handmicrofoons complementeren ons portofoon portfolio. Savox en Peltor kunnen een grote variëteit bieden voor elke toepassing.

Ook zijn de afgelopen jaren DUPLEX oplossingen toegevoegd aan ons assortiment. Hiermee kunnen we een open verbinding leveren waarbij groepscommunicatie plaatsvind  zonder op een spreekknop te drukken. Vooral in de industrie en tijdens sportwedstrijden worden deze producten veel toegepast.

Meer weten over onze partners? Klik op de logo's hieronder