Skip to main content
 
 

Over Comfective

Effectieve Communicatie is ons doel

Wij zijn Comfective.

Comfective is de specialist in effectieve groepscommunicatie. Wij leveren portofoon oplossingen, bodycams en retail oortjes aan A-merk klanten in de meest uiteenlopende sectoren. Zo zijn meer dan 3000 winkels in heel Europa uitgerust met onze ‘oortjes’, maar ook tijdens grote festivals zorgen onze portofoons voor effectieve (levensreddende) communicatie. Combineer dit met klanten in de industrie, overheid en horeca en je hebt een enorme variëteit aan oplossingen.   

Transparant, innovatief, betrokken, ondernemend en daadkrachtig. Dat zijn onze kernwaarden. Wij zijn duidelijk en doelgericht. Omarmen de nieuwste technieken en denken out of de box. Ondernemerschap zit in onze genen en zetten hierbij de klant voorop. Door daadkrachtig te handelen komen we altijd tot de beste oplossing voor de klant. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ons bestaansrecht, wij ondersteunen goede doelen in heel Nederland en zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden. 

Meer weten over Comfective? Lees het persoonlijke verhaal van onze oprichters hieronder of klik op de tegels aan de rechterzijde van deze pagina. Onderdeel worden van ons team? Solliciteer op de openstaande vacatures.

Partners

Onze strategische partners stellen ons in staat succesvol te zijn.

Werken bij Comfective

Wij zijn altijd op zoek naar toppers die ons team kunnen versterken.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ons bestaansrecht.

Missie en Visie

Plezier, eerlijkheid, transparantie, sociaal, rechtvaardigheid en milieu zijn onze kernwaarden.

Ontmoet de oprichters van Comfective

Dat kan toch anders, dit was de basisgedachte bij de oprichting van Comfective. Het efficiënter inrichten van communicatiemiddelen is ons doel en we gaan graag elke uitdaging aan.

Klik op de foto's om meer te lezen over de oprichters

Jaap Meijer

Commercieel Manager

Ik ben Jaap Meijer (55) en woon samen met mijn vrouw Ilse (44) en zoon Floris (6) in Zwolle. Ik hou van reizen, sporten (passief en actief), lekker eten en drinken en het lezen van een goed boek op zijn tijd, al kom ik aan dit laatste momenteel weinig toe.

Ik vind het heerlijk om te ondernemen en daarbij te kijken wat we persoonlijk en als bedrijf kunnen doen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Ik ben mijn hele werkzame leven actief geweest in de telecom- en it branche zodat ik geen enkele moeite heb hierover het gesprek met u aan te gaan. Zeker niet vanuit de gedachte dat ik heel goed weet wat goed voor u is. Dat ontdek ik graag samen met u door veel vragen te stellen ten aanzien van uw wensen en eisen en ik leer daarbij nog elke dag. Ik mag u natuurlijk niets verwijten maar het adagium ‘één gek kan meer vragen dan ……’ houdt mij elke dag weer scherp en daar geniet ik van.

Ik streef hierbij naar lange termijn relaties met onze klanten. U krijgt van mij daarom altijd een eerlijk advies hetgeen ook kan betekenen dat ik u doorverwijs naar de concurrent als uw belangen daarmee beter gediend zijn. Ik zie uw uitnodiging voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek graag tegemoet!

Klaas Kruidhof

Technical Support Manager

Ik ben Klaas Kruidhof, getrouwd met Anja en vader van vier en opa van zeven kinderen in de meest optimale mix ;-).

In mijn werk word ik geboeid door het toepassen van ICT en communicatietechniek in het dagelijkse gebruik. Dit omdat ik van mening ben dat hiermee een groot voordeel valt te behalen. Dit voordeel uit zich dan vaak in voordeliger werken, plezieriger werken maar ook veiliger werken.

Vanuit mijn jarenlange ervaring heb ik de ontwikkelingen nauwgezet gevolgd en veel ervan me eigen kunnen maken. Naast ervaring met radiocommunicatie heb ik lange tijd gewerkt op het gebied van bedrijfstelefonie, ICT, vaste netwerken en draadloze netwerken. Ik ken de transitie van mainframe naar PC, naar lokale servers, centrale servers, naar cloud en de aanvulling met IoT en FOG computing. Graag ben ik hierbij actief op het snijvlak van techniek en commercie en ga ik uitdagingen niet uit de weg. Ik leg de vertaalslag tussen uw communicatiewens en de best passende oplossing hiervoor. Vooral in deze tijd, nu we zitten op de drempel van het quantumtijdperk, zien we naast de behoefte ook de mogelijkheden van communicatie enorme sprongen maken. Het is een geweldige tijd om te ‘zijn’ en om u te kunnen helpen met de praktische invulling van al deze nieuwe mogelijkheden.

Heeft u een wens of uitdaging? Ik denk graag met u mee!!

Marco Vermooten

Key Accountmanager

Mijn naam is Marco Vermooten, 30 jaar oud en samen met Tamara en ons konijn (Kippie) vormen wij een gezinnetje. Ondanks mijn nog jonge leeftijd, heb ik reeds 7 jaar ervaring in de radiocommunicatie wereld. Na al die jaren durf ik op feesten en partijen nog steeds niet te zeggen dat ik werk met portofoons & mobilofoons. Werken voor en met merken als Motorola Solutions & Kenwood is een veel veiligere keus voor dit soort gelegenheden.

Misschien dat ik mij hier binnenkort maar eens overheen moet zetten, want het is erg gaaf om met de nieuwste digitale technieken totaaloplossingen te bouwen, daar schaam ik mij niet meer voor!

Ik ga graag de uitdaging aan om de meest geschikte oplossing voor uw uitdagingen te vinden. Dit kan een heel eenvoudige porto-porto oplossingen zijn, maar ook een oplossing waarbij infrastructuur en applicaties worden meegenomen.

Wanneer mag ik u van dienst zijn?

Meer Informatie?

Neem contact op met Comfective om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken

Online Kosteloze Schouwing

Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een online schouwing uit te voeren, waarbij wij op basis van kerngegevens u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Webshop

De webshop geeft een actueel overzicht weer van onze oplossingen weer