Skip to main content
 

Festivak

Comfective op de vakbeurs voor grootschalige evenementen

Evenementenbranche

Festivak te ‘s Hertogenbosch is de vakbeurs voor grootschalige evenementen. Dit jaarlijkse event is georganiseerd voor de evenementenbranche, waarin ook wij onze nieuwste oplossingen voor deze branche laten zien. Denk bijvoorbeeld aan een demo van Motorola Wave on Cloud, die groepscommunicatie zonder grenzen mogelijk maakt via 4G portofoons, mobiele applicaties en speciaal ontwikkelde centralisten-software. Festivak leent zich uitstekend om met elkaar in contact te komen en potentiële samenwerkingen te starten.

Bij Comfective zijn wij erg betrokken bij deze branche. Wij hebben veel ervaring en mooie samenwerkingen gehad bij het organiseren en uitvoeren van evenementen. Hierbij helpen wij de evenementenorganisaties graag om het vele spraakverkeer snel, direct en gestructureerd te laten verlopen. 

Landelijke Portofoon Verhuur

Deze nieuwste smart portofoon van Motorola heeft een ingebouwde simkaart welke roamed over alle datanetwerken van Nederland (Vodafone, KPN & T-mobile). Tevens is er een Wifi module ingebouwd indien 3G of 4G bereik niet beschikbaar is. De portofoon heeft in zekere zin het beste van twee werelden. De robuustheid en eenvoud van een portofoon en het bereik van een smartphone.

Indien er een data verbinding aanwezig is, kan deze portofoon overal ter wereld mee doen met de Wave on Cloud applicatie. Middels een speciaal ontwikkelde gateway is het tevens mogelijk een traditioneel (digitaal) Motorola portofoon netwerk te koppelen met deze smart portofoon of met de app op de smartphones.

Waarom Landelijke 4G/LTE portofoons?

Marktleider Motorola
Motorola is de marktleider en specialist op het gebied van portofoon oplossingen. De kwaliteit en robuustheid is onovertrefbaar.

Eenvoudig te bedienen
De Motorola portofoons zijn erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Robuustheid
De Motorola portofoons zijn IP gecertificeerd en zijn hiermee ook uitermate geschikt voor outdoor / buiten evenementen

 Bereikbaarheid en advies
Comfective helpt u graag met de juiste keuze. U kunt ons telefonisch benaderen via 088-0203203, per chat of via ons contactformulier

 Waarom Comfective?

Transparante Tarieven
Comfective publiceert de meest recente tarieven op haar website. Deze tarieven betreffen all-in tarieven, die het gehele jaar blijven gelden.

Levering & service in heel Nederland
Wij leveren onze huur portofoons in heel Nederland. Onze tarieven zijn exclusief verzendkosten, maar garanderen het meest gunstige verzendtarief, afhankelijk van uw bestelling.

Afspraak=Afspraak
Indien u een offerte aanvraag of order plaatst bij Comfective wordt deze per email bevestigd en houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen.

 Bereikbaarheid en advies
Comfective helpt u graag met de juiste keuze. U kunt ons telefonisch benaderen via 088-0203203, per chat of via ons contactformulier

 

Festivak 4G portofoon

Welke accessoires zijn beschikbaar?

Audio Accessoires
Comfective biedt twee verschillende audio accessoires. Enerzijds een headset met transparant oortje welke vanwege hygiënische redenen grondig wordt gereinigd en anderzijds een handmicrofoon welke op het lichaam wordt gedragen. Rechts ziet u de verschillen.

Accu’s / Batterijen
Elke verhuur portofoon wordt standaard uitgeleverd met een Li-ion accu welke volledig opgeladen minimaal 10 uur mee zal gaan. Toch adviseren wij om een aantal extra accu’s te bestellen, zodat uw communicatie kan blijven door gaan wanneer een portofoon niet of onvoldoende is opgeladen

Accessoires Festivak portofoons PMLN7269

Offerte aanvragen:

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij zullen er alles aan doen om deze zo spoedig als mogelijk te beantwoorden. De zomermaanden zijn hoogseizoen en we adviseren dan ook om offerte aanvragen voor deze periode vroegtijdig door te geven.

    Vragen of bestelling plaatsen?
    Neem contact op.
    088-0203203